Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώην ιερέας και ερευνήτρια παντρεύτηκαν και ο ρομαντισμός τους «αγγίζει» σενάρια ταινιών

Πρώην ιερέας και ερευνήτρια παντρεύτηκαν και ο ρομαντισμός τους «αγγίζει» σενάρια ταινιών

Οι Jonathan Morris και Kaitlyn Folmer συναντήθηκαν στο Βατικανό. Ήταν ιερέας. Κάποια πράγματα άλλαξαν στην πορεία

«Όταν γνώρισα για πρώτη φορά την Kaitlyn, τη βρήκα εξαιρετικά έξυπνη, σούπερ χαρούμενη και πολύ δραστήρια», είπε ο 48χρονος κ. Μόρις. «Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πραγματικά δύσκολο να ξεχαστεί.»

Χρονικό γνωριμίας

Σύμφωνα με τους nytimes οι δύο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2013, όταν ήταν στη Ρώμη λόγω της παραίτησης του Πάπα Βενέδικτου XVI και της εκλογής του Πάπα Φραγκίσκου.

Η κυρία Folmer, 37 ετών, δημοσιογράφος, υπεύθυνη καλεσμένων, του ABC News, στο «Good Morning America». Ένας από αυτούς ήταν ο Καρδινάλιος Timothy Dolan, αρχιεπίσκοπος της Νέας Υόρκης, του οποίου ο εκπρόσωπος πτέρυγας ήταν ο κ. Μόρις. Ο κ. Μόρις ήταν τότε Ρωμαιοκαθολικός ιερέας και σύμβουλος ΜΜΕ, καθώς και αναλυτής του Fox News.

Κατά τη διαδικασία της συνεννόησης, είπε, «εντυπωσιάστηκε απίστευτα» με τον κ. Μόρις. «Ήταν πολύ ευγενικός και πολύ ευχάριστος, και μου άρεσε το γεγονός ότι μιλούσε επίσης ιταλικά», είπε η κυρία Folmer, η οποία τότε ζούσε στο Upper West Side του Μανχάταν. Μετά το ταξίδι στη Ρώμη, είπε: «Θα τον έβλεπα κάθε φορά στην τηλεόραση».

Μια μέρα, τον Ιούνιο του 2019, η κυρία Folmer είχε δει ξανά τον κ. Μόρις στην τηλεόραση, αυτή τη φορά συζητώντας την απόφασή του να εγκαταλείψει την ιεροσύνη για μια νέα ζωή που θα μπορούσε ενδεχομένως να περιλαμβάνει γάμο και οικογένεια.

Τέσσερις μήνες νωρίτερα, τον Φεβρουάριο του 2019, ο κ. Μόρις είχε λάβει άδεια από τον Καρδινάλιο Ντόλαν για να σκεφτεί σχετικά με την απόφαση που θα άλλαζε τη ζωή του.

Αλλαγή πορείας

«Έψαχνα μια ειδική απαλλαγή για να αφήσω την ιεροσύνη», είπε ο κ. Μόρις. «Έλαβα περίπου 25.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τις δύο ημέρες που ακολούθησαν την ανακοίνωσή μου κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης».

Ένα από αυτά τα emails εστάλη από την κυρία Folmer, αν και ο κ. Μόρις δεν το είχε δει λόγω του όγκου των μηνυμάτων στα εισερχόμενά του.

Μια εβδομάδα αργότερα, ο κ. Μόρις παρατήρησε μια ανάρτηση από την κ. Folmer στα κοινωνικά της μέσα και πίστευε ότι θα ήταν καλή στιγμή να επικοινωνήσει, γι ‘αυτό της έστειλε ένα άμεσο μήνυμα στο Twitter. «Kaitlyn, δεν ξέρω αν με θυμάσαι, αλλά συναντηθήκαμε στη Ρώμη όταν ήμουν Καθολικός ιερέας», έγραψε.

«Ζήτησα απαλλαγή από τον Πάπα Φραγκίσκο για τη δυνατότητα να αποχωρήσω από την ιεροσύνη. Αναρωτιέμαι αν βρίσκεστε ακόμα στη Νέα Υόρκη και αν θέλετε να πάτε για μεσημεριανό γεύμα».

«Η κ. Folmer είπε ότι όταν είδε το κείμενο, ήταν τόσο περίεργη όσο ήταν ενθουσιασμένη». «Ήξερα τι είχε πει στη δήλωσή του, αλλά ήθελα μια βαθύτερη κατανόηση του γιατί εγκατέλειψε την ιεροσύνη», είπε.

«Είμαι ερευνήτρια παραγωγός, οπότε το να είμαι περίεργη είναι ένα μεγάλο μέρος της φύσης μου».

Συναντήθηκαν για μεσημεριανό γεύμα στο Match 65, ένα εστιατόριο στο Μανχάταν, στις 13 Ιουνίου 2019, ημέρα γενεθλίων της κ. Folmer. «Ήπιαμε ροζέ κρασί και καθίσαμε και μιλήσαμε για περίπου δύο ώρες», είπε. «Τα πήγαμε τόσο καλά. Ήταν μια τόσο ευχάριστη στιγμή».

Αναμονή

Χωρίστηκαν και η κυρία Folmer περίμενε μια τηλεφωνική συνέχεια από τον κ. Μόρις που δεν ήρθε για τρεις εβδομάδες. «Μπορείτε να το πιστέψετε αυτό», είπε και η φωνή της ανέβηκε «Ανησυχούσα λίγο, αλλά οι φίλες μου είπαν να μην τον καλέσω, κάτι που δεν έκανα. Και μου είπαν ότι αν θέλει πραγματικά να με ξαναδεί, θα το κάνει να συμβεί».

Ερωτηθείς για τη σιωπή, ο κύριος Μόρις είπε απλά: «Λοιπόν, δεν ήθελα πραγματικά να μπω σε μια σχέση εκείνη την ακριβή στιγμή».

Ωστόσο, εξακολουθούσε να ενδιαφέρεται πάρα πολύ για την κυρία Folmer, η οποία μεγάλωσε στο Harrisburg, Pa., ως ευαγγελική Χριστιανή, και αποφοίτησε από τη Νέα Υόρκη. με πτυχίο στη δημοσιογραφική εκπομπή.

«Είχα ζήσει έξω στο Akron του Οχάιο εκείνη την εποχή και μπήκα σε μια νέα επιχείρηση», είπε, «αλλά ανεξάρτητα από το πού πήγα, η Kaitlyn ήταν πάντα στο μυαλό μου».

Ο κ. Μόρις, ο οποίος είναι τώρα συνεργάτης της Morris και της Larson Advisors, μιας εκτελεστικής εταιρείας καθοδήγησης και ανάπτυξης ηγεσίας με έδρα τη Νέα Υόρκη, παραμένει αναλυτής στο Fox News.

Μεγάλωσε στο Κλίβελαντ και αποφοίτησε από το Pontifical University Regina Apostolorum, πανεπιστήμιο του Βατικανού, με πτυχίο στη φιλοσοφία και πτυχίο ηθικής θεολογίας και ηθικής.

«Από τη στιγμή που κάναμε αυτό το δεύτερο δείπνο, τον άκουγα τουλάχιστον μία φορά την ημέρα», είπε η κυρία Folmer.

Τους επόμενους μήνες, έγιναν οι καλύτεροι φίλοι. «Μου άρεσε πολύ να τον γνωρίζω μέρα με τη μέρα», είπε. «Έζησε και εργάστηκε σε όλο τον κόσμο και το να ακούω αυτές τις εμπειρίες είναι τόσο ενδιαφέρον».

Ο κ. Μόρις είπε ότι ο εκκολαπτόμενος ρομαντισμός του με την κυρία Φόλμερ ήταν «μια φυσική εξέλιξη», από τα χρόνια που πέρασε φορώντας έναν άσπρο γιακά. «Η πίστη μου και οι θρησκευτικές μου πεποιθήσεις δεν έχουν αλλάξει», είπε.

Αρραβώνας και γάμος

«Η Kaitlyn και εγώ απολαμβάνουμε να πηγαίνουμε μαζί στην εκκλησία κάθε Κυριακή». Τον Ιούνιο του 2020, ένα χρόνο μετά την επανασύνδεσή τους, η κα Folmer και ο κ. Μόρις αρραβωνιάστηκαν στο θέρετρο Fairmont Grand Del Mar στο Σαν Ντιέγκο.

Η κυρία Folmer ήταν εκστατική. «Πάντα με έβαζε πρώτη», είπε. «Είναι ο πιο στοχαστικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Είναι ήρεμος και ευγενικός και μου δίνει το καλύτερο δυνατό. Δεν γνώρισα ποτέ κανέναν σαν αυτόν πριν στη ζωή μου».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 17 Οκτωβρίου σε έναν από τους παλιούς κήπους του κ. Μόρις, στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου στη Νέα Υόρκη.

«Όταν ξέρεις, ξέρεις», είπε. «Με τον Τζόναθαν απλά ήξερα. Ήταν τόσο αξέχαστο».

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024