Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλεάνθης Τσιρώνης : Με αυστηρά μέτρα για τον κοροναϊό η κηδεία του

Κλεάνθης Τσιρώνης : Με αυστηρά μέτρα για τον κοροναϊό η κηδεία του

Ο Κλεάνθης Τσιρώνης, πρόεδρος της Βαρβακείου αγοράς, νικήθηκε από τον κοροναϊό.

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το μεσημέρι της Κυριακής η κηδεία του Κλεάνθη Τσιρώνη, του εμβληματικού προέδρου της Βαρβακείου αγοράς ο οποίος νικήθηκε από τον κοροναϊό.

Ο άνθρωπος που συνδέθηκε με τη Βαρβάκειο κηδεύτηκε στον Ελαιώνα Ηλείας, τον «παράδεισό» του. Όπως είχε αποκαλύψει η σύζυγός του Αθανασία, αν και ο ίδιος καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη, είχε αγαπήσει αυτόν τον τόπο.

Η κηδεία του Κλεάνθη Τσιρώνη έγινε με όλα τα μέτρα ασφαλείας. Άνδρες με ειδικές στολές, μάσκες και φέρετρα μετέφεραν το φέρετρο του αδικοχαμένου άνδρα.

Στεφάνια στη μνήμη του απέστειλαν η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, και πολλοί άλλοι. Ούτως ή άλλως, ο Κλεάνθης Τσιρώνης ήταν γνωστός και αγαπητός σε πολύ κόσμου: στους πελάτες του, στους συναδέλφους του και στους δημοσιογράφους.

Η μάχη με τον κοροναϊό

Η σύζυγός του, Αθανασία Τσιρώνη μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» περιέγραψε πώς ξεκίνησε η αδιαθεσία του συζύγου της με έναν πυρετό.

Το πρώτο τεστ ήταν αρνητικό, το δεύτερο θετικό και η νοσηλεία στο νοσοκομείο «Σωτηρία» κράτησε είκοσι μέρες. Όπως λέει η κ. Τσιρώνη τόσο η ίδια όσο και η κόρη τους  δεν κόλλησαν κοροναϊό. Στις τελευταίες στιγμές, τούς επετράπη να είναι δίπλα του.

Ο Κλεάνθης Τσιρώνης ανήκε σε ευπαθή ομάδα – ήταν διαβητικός – και δεν πήγαινε τους τελευταίους μήνες στο μαγαζί στη Βαρβάκειο.

Το βιογραφικό του

Ο Κλεάνθης Τσιρώνης ήταν ο ιστορικός πρόεδρος της Ένωσης Κρεοπωλών και συνήθιζε με την σφυρίχτρα του να «τριγυρίζει» στη Βαρβάκειο Αγορά να μιλά με τον κόσμο, τους δημοσιογράφους και τους συναδέλφους του.

Επρόκειτο για μια εμβληματική μορφή της Βαρβακείου Αγοράς και έναν ιδιαίτερο αγαπητό άνθρωπο στο χώρο του.

Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για ένα άνθρωπο με ήθος και εντιμότητα. Ενώ ξεχώριζε και για τους αέναους αγώνες του για την ανάδειξη και αναβάθμιση της Κεντρικής Αγοράς της Αθήνας, για την προάσπιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των κρεοπωλών και παραγωγών.

Ο Κλεάνθης Τσιρώνης ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος και επαγγελματίας. Γνωστός, εκτός της επαγγελματικής δράσης του και για το φιλανθρωπικό του έργο, καθώς συχνά βοηθούσε ανθρώπους που αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024