Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα κλήση στον Λαφαζάνη να απολογηθεί για τον... μισό ποινικό κώδικα

Νέα κλήση στον Λαφαζάνη να απολογηθεί για τον… μισό ποινικό κώδικα

Κατηγορίες για την παρεμπόδιση πλειστηριασμών

Δεν έχουν τέλος οι δικαστικές περιπέτειες για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της ΛΑΕ αργότερα.

Ο Λαφαζάνης δέχθηκε χθες, εν μέσω καραντίνας, νέα κλήση να παρουσιαστεί ως κατηγορούμενος στο Δ’ τριμελές Πλημμελοδικείο Αθηνών, την Πέμπτη 21/1/21 ώρα 9 π.μ, με κατηγορίες που περιλαμβάνουν τον μισό ποινικό κώδικα και αφορούν την παρεμπόδιση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας σε συμβολαιογραφείο των Αθηνών.

Είναι η γνωστή υπόθεση με τις κινητοποιήσεις της ΛΑΕ και άλλων οργανώσεων κατά των πλειστηριασμών. Κι όπως δηλώνει ο κ. Λαφαζάνης στο in.gr: «Δεν έχουν το Θεό τους. Την ώρα που η χώρα είναι σε lockdown με καλούν να απολογηθώ για τα… εγκλήματα που έχω κάνει».

Χωρίς κλητήριο θέσπισμα

Την κλήση για την δίκη του Παναγιώτη Λαφαζάνη δεν συνοδεύει, όπως θα έπρεπε, και το αντίστοιχο κλητήριο θέσπισμα, διότι τάχα του έχει κοινοποιηθεί και γι’ αυτό αναγράφεται μόνο ο αριθμός του, 1845/2019.

Να σημειωθεί ότι μετά την ανωτέρω δίκη, ακολουθεί και άλλη σε βάρος του Παναγιώτη Λαφαζάνη στις 2/2/21 για παρεμπόδιση πλειστηριασμών  που θα ελάμβαναν  χώρα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στο οποίο και διεξήγοντο οι πλειστηριασμοί πριν μεταφερθούν από Τσίπρα και Κοντονή στα Συμβολαιογραφεία, ώστε οι πλειστηριασμοί να πραγματοποιούνται απο κεί και πέρα ηλεκτρονικά και εντελώς αδιαφανώς μακριά από τα μάτια των ενδιαφερόμενων και της κοινής γνώμης.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024