Σπίτι με το MEGA: Η Σοφία Μανουσάκη τραγουδά στο πλευρό του Στέφανου Κορκολή
H νεαρή Σοφία Μανουσάκη, μια από τις καλύτερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς ανέβηκε στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
H νεαρή Σοφία Μανουσάκη, μια από τις καλύτερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς ανέβηκε στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Δίπλα στον μέντορα της- όπως τον χαρακτηρίζει η ίδια- Στέφανο Κορκολή η Σοφία Μανουσάκη ερμήνευσε παραδοσιακά κομμάτια, αλλά μεγάλες επιτυχίες που έχουμε όλοι αγαπήσει.
H ταλαντούχα τραγουδίστρια ερμήνευσε με το δικό της ξεχωριστό τρόπο την «Αρετούσα» (απόσπασμα από τον «Ερωτόκριτο»), το «Ανθρώπων Έργα» και το «Τρίτο Στεφάνι» του Σταμάτη Κραουνάκη, καθώς και το θρυλικό «Hit the road Jack» του Ray Charles.
- Δήμος Χανίων: Ορκίστηκαν οι 22 νέοι δημοτικοί αστυνομικοί
- Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε η 77χρονη για να απολογηθεί για τον θάνατο του συζύγου της
- Αιχμηρό σχόλιο Τσίπρα για υποκλοπές και παρακολουθούμενους υπουργούς – «Εν δυνάμει εκβιαζόμενος… τα σχόλια περιττεύουν»
- Τσουκαλάς: Γιατί θέλει επιπλέον χρόνο η κυβέρνηση; Διαπραγματεύεται με κάποιον; – Έχει δύο ημέρες προθεσμία
- Slowjamastan: Ο Σουλτάνος της Ειρήνης μας καλωσορίζει στο φρέσκο σουρεαλιστικό μικροέθνος της Γης
- H Apple στα 50 – Από ένα γκαράζ στην κορυφή του κόσμου μέσα σε μισό αιώνα


