Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλό το παραμύθι σου Σταύρο μου, αλλά δεν έχει δράκο

Καλό το παραμύθι σου Σταύρο μου, αλλά δεν έχει δράκο

Ο εκλεκτός της ΑΕΚ χρησιμοποιεί το «Καραϊσκάκης» για να νομιμοποιήσει πρόωρα την επιλογή της «Αγια-Σοφιάς» ως έδρας της Εθνικής ομάδας

Συνεχίζει απτόητος να προκαλεί την κοινή λογική ο υποψήφιος (μοναδικός προς το παρόν) πρόεδρος της ΕΠΟ, ο γνωστός τοις πάσι Σταύρος Ψαρρόπουλος. 

Αυτή τη φορά επέλεξε για τις προγραμματικές του δηλώσεις την εθνική ομάδα και την ανάγκη να διαθέτει για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μια σταθερή και μόνιμη έδρα, καθώς, σύμφωνα με όσα υποστήριξε σε ένα ακόμη προστατευμένο περιβάλλον από εκείνα που δημιουργούν οι εργολάβοι της εξυγιαντικής ενημέρωσης, «η εθνική ομάδα δεν μπορεί να είναι περιοδεύων θίασος».

Ορθή, ορθότατη η διατύπωση, έρχεται να συναντήσει όλες τις σχετικές δημόσιες παρεμβάσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών και του εκάστοτε προπονητικού τιμ της εθνικής, που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό από τον Νοέμβριο του 2016 έως και σήμερα να τονίζουν την προτίμηση τους σε ένα συγκεκριμένο γήπεδο, το «Γ. Καραϊσκάκης».

Σχεδόν έφτασαν στο σημείο να παρακαλάνε δημοσίως να αποφασίσει η ΕΠΟ, αυτή η ΕΠΟ του Ψαρρόπουλου, να δηλώσει για μόνιμη έδρα το φαληρικό γήπεδο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024