Τζόλης : Δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής
Ακόμη ένα «παράσημο» για τον Χρήστο Τζόλη ο οποίος με το γκολ του απέναντι στην Κύπρο έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας
Ασταμάτητος μοιάζει τη φετινή σεζόν ο Χρήστος Τζόλης ο οποίος έχει αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που πήρε στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Ο 18χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ συνεχίζει να εκπλήσσει την ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα με τις εμφανίσεις του, ενώ χθες κατάφερε να σκοράρει και το παρθενικό του γκολ με την Εθνική Ελλάδας, μόλις στη δεύτερη του συμμετοχή.
Με το γκολ του απέναντι στην Κύπρο, ο Τζόλης έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της «γαλανόλευκης», με τον Σωτήρη Νίνη να είναι ο μόνος που έχει καταφέρει να σκοράρει σε μικρότερη ηλικία με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Παράλληλα, ο 18χρονος έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που σκοράρει με το εθνόσημο, αφήνοντας πίσω του τον Ζήση Βρύζα, που επίσης είχε σκοράρει το πρώτο του γκολ με την Εθνική σε φιλική αναμέτρηση με την Κύπρο.
Σε ηλικία 18 χρονών, εννιά μηνών και 12 ημερών ο Τζόλης κατάφερε να γίνει ο νεότερος παίκτης του ΠΑΟΚ που σκοράρει με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.