Ψηφίστηκε με πολύ μεγάλη πλειοψηφία ,που άγγιξε το 88%των δυνάμεων των Δημοτικών Παρατάξεων που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.

Εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία σε ειδικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης 2021 και o Προϋπολογισμός εσόδων και εξόδων οικονομικού έτους 2021, καθώς και το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Πειραιά για το έτος 2021.

Σημειώνεται, ότι το Τεχνικό Πρόγραμμα  εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία, καθώς το υπερψήφισαν και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης «Πειραιάς, Πόλη, Πρότυπο», «Πειραιάς για Όλους» και «Πειραιάς σε Τάξη», πλην της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πειραιά».

Σε ανάρτησή του στο Facebook, o Δημήτρης Καρύδης έγραψε:

«Κάναμε ένα μεγάλο βήμα, για να υλοποιήσουμε την δέσμευση, που έχουμε αναλάβει με επικεφαλής τον Δήμαρχο μας Γιάννη Μώραλη απέναντι σε όλους τους πολίτες, να Αλλάξουμε τον Πειραιά.

Συνεχίζουμε με δύναμη και σκληρή δουλειά την μεγάλη προσπάθεια, για να κάνουμε τον Πειραιά μια ανθρώπινη, βιώσιμη, σύγχρονη και οικονομικά ισχυρή πόλη ,με σεβασμό στο περιβάλλον και ιδιαίτερη φροντίδα για όλες τις γειτονιές και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκες.

Το τεχνικό πρόγραμμα του Δημου μας, που περιλαμβάνει όλα τα έργα που θα προχωρησουν το 2021,ψηφίστηκε με πολύ μεγάλη…

Posted by Δημήτρης Καρύδης on Tuesday, 10 November 2020

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr