Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αθήνα: Καταγγελίες για άγριο καυγά δικηγόρου και τροχονόμου - Η διαμεσολάβηση της Λιάνας Κανέλλη

Αθήνα: Καταγγελίες για άγριο καυγά δικηγόρου και τροχονόμου – Η διαμεσολάβηση της Λιάνας Κανέλλη

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, αν και η διέλευση απαγορευόταν για όλους, ένας δικηγόρος αψήφισε τα μέτρα και διέσχισε τον δρόμο σκίζοντας την κορδέλα με το αυτοκίνητό του.

Μεγάλος καβγάς, ξέσπασε την Τετάρτη, μεταξύ ενός δικηγόρου και ενός τροχονόμου, όπως καταγγέλλεται, στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που η περιοχή είχε αποκλειστεί λόγω της επίσκεψης του Αιγύπτιου προέδρου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, αν και η διέλευση απαγορευόταν για όλους, ένας δικηγόρος αψήφισε τα μέτρα και διέσχισε τον δρόμο σκίζοντας την κορδέλα με το αυτοκίνητό του.

Ο δικηγόρος προχώρησε σε ύβρεις κατά του τροχονόμου, όταν αυτός του ζήτησε τα στοιχεία του. Μάλιστ όταν ο τροχονόμος πήγε να ζητήσει ενισχύσεις ο δικηγόρος έξαλλος τον έπιασε από τη ζώνη τραβώντας τον από τη θήκη στην οποία μέσα είχε το όπλο του, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες.

Ο τροχονόμος αμέσως προσπάθησε να τον συλλάβει και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι δύο άνδρες κατέληξαν να πιαστούν στα χέρια, μέχρι που επενέβησαν αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο. Ο δικηγόρος οδηγήθηκε στο Τμήμα και οι δύο άνδρες κατέθεσαν ο ένας μήνυση εναντίον του άλλου.

Στο περιστατικό έσπευσε να μεσολαβήσει και η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, που τυχαία περνούσε από το σημείο με το αυτοκίνητό της.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024