Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεμέδο, Ρονάλντο και 7-0 η Πορτογαλία!

Σεμέδο, Ρονάλντο και 7-0 η Πορτογαλία!

Με βασικό τον Ρούμπεν Σεμέδο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει κεφάτος, η Πορτογαλία διέλυσε με 7-0 την Ανδόρα στο φιλικό που έγινε στο Ντα Λουζ.

Με τον Ρούμπεν Σεμέδο στη βασική της 11άδα η Πορτογαλία διέλυσε με 7-0 την Ανδόρα, στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Ντα Λουζ της Λισαβόνας.

Ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού πήρε φανέλα βασικού από τον Φερνάντο Σάντος και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Μάλιστα, αρκετές φορές προωθήθηκε στην περιοχή της Ανδόρας και προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας απέδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, που έχει κάνει… άλματα προόδου από τη στιγμή που ήρθε στο μεγάλο λιμάνι. Ο 26χρονος έχει εξελιχθεί με τη βοήθεια του Πέδρο Μαρτίνς, έχει βελτιωθεί και λογίζεται πλέον ως κομμάτι της εθνικής ομάδας της χώρας του. Μια σπουδαία επιτυχία για τον Ρούμπεν Σεμέδο, που επιβραβεύεται για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οσον αφορά στο παιχνίδι, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στην αδύναμη Ανδόρα και έφτασε με άνεση στη νίκη. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό ο Νέτο. Οι γηπεδούχοι συνδυάστηκαν ωραία, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα έστρωσε στον συμπαίκτη του και αυτός σούταρε με το αριστερό για το 1-0.

Στο 29’ ο Νέλσον Σεμέδο έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Παουλίνιο με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ανδόρας για το 2-0. Λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Σάντος έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Κριστιάνο Ρονάλντο και έβγαλε τον Νέτο.

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους χρειάστηκε μόλις 11 λεπτά για να «σερβίρει» στον Σάντσες για το 3-0. Ο αστέρας της Μεγάλης Κυρίας έκανε τρομερή ντρίμπλα και άνοιξε την μπάλα στον συμπαίκτη του, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει με ωραίο συρτό σουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Παουλίνιο σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Ο Ρουί έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο φορ της Μπράγκα με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον πορτιέρο της Ανδόρας, κάνοντας το 4-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 76’ ο Γκαρσία με αυτογκόλ έκανε το 5-0 για την Πορτογαλία, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 85’ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 6-0. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στο 88’ ο Ζοάο Φέλιξ.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024