
Κοροναϊός : Θερίζει η πανδημία την Ιταλία – Στις 35.098 τα κρούσματα
Μεγάλη αύξηση του αριθμού των νεκρών και των κρουσμάτων του κοροναϊού καταγράφτηκε στην Ιταλία την Τρίτη. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο έχασαν την ζωή τους 580 άνθρωποι και διαγνώστηκαν 35.098 νέοι θετικοί στον ιό.
Μεγάλη αύξηση του αριθμού των νεκρών και των κρουσμάτων του κοροναϊού καταγράφτηκε στην Ιταλία την Τρίτη. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο έχασαν την ζωή τους 580 άνθρωποι και διαγνώστηκαν 35.098 νέοι θετικοί στον ιό.
Στις ΜΕΘ 2.971 ασθενείς
Συνολικά έγιναν 217.758 διαγνωστικά τεστ. Πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό νεκρών από τις 14 Απριλίου μέχρι σήμερα. Στις ιταλικές ΜΕΘ νοσηλεύονται 2.971 ασθενείς, ενώ κάθε εκατό τεστ, 16,1 πολίτες προέκυψαν θετικοί.
Τα νέα αυτά στοιχεία αναμένεται να ωθήσουν την κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε να υιοθετήσει ακόμη αυστηρότερα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας, όπως ζητούν ιταλοί γιατροί και νοσηλευτές.
- ΠΑΣΟΚ: Η προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ συνεχίζεται στην Ευρώπη
- Όταν το φαγητό γίνεται όπλο: Η πείνα ως εργαλείο πολέμου παρά το καθολικό ψήφισμα του ΟΗΕ το 2018
- Τουρκία: Επέμβαση της αστυνομίας στα κεντρικά γραφεία του CHP- Εμφύλιος στο κόμμα της αντιπολίτευσης
- ΚΑΕ Ολυμπιακός στον κόσμο: «Στηρίξτε με πάθος, πολεμήστε μαζί μας» (pic)
- «Η κατάσταση του Οικονόμου παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη» (vid)
- Κρήτη: Συνελήφθη ο πατέρας της 3χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

