Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενωμένοι οι μέτοχοι για την… απογείωση της Ευρωλίγκας

Ενωμένοι οι μέτοχοι για την… απογείωση της Ευρωλίγκας

Αισιόδοξα μηνύματα πηγάζουν από την τηλεδιάσκεψη του board της Ευρωλίγκας. Ενωμένοι οι μέτοχοι, νέες χορηγίες και παρουσίαση του νέου business plan που… απογειώνει την καλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη.

Μπορεί να υπήρξε προβληματισμός για τα ματς που αναβάλλονται και για το γεγονός πως ο κορωνοϊός αφήνει το αποτύπωμά του στα γήπεδα της Ευρωλίγκας, όμως οι μέτοχοι της διοργανώτριας εμφανίστηκαν ενωμένοι για το μέλλον και αποφασισμένοι να στηρίξουν τις προσπάθειες και τις επενδύσεις τους. Και να… απογειώσουν ακόμα περισσότερο την καλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη.

Στο σημερινό καθιερωμένο board του Νοεμβρίου, το οποίο έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης (πέρσι είχε γίνει στην Αθήνα), συζητήθηκαν πολλά, κυρίως για το μέλλον της διοργάνωσης. Κανείς δεν εξέφρασε παράπονα, κανείς δεν έβγαλε προβληματισμό, κανείς δεν ήταν απαισιόδοξος. Και κανείς δεν μίλησε για τον κορωνοϊού.

Παρουσιάστηκε ένα μέρος του νέου business plan, το οποίο συμπεριλαμβάνει νέους χορηγούς, πολλές βελτιώσεις και τρόπους για να γίνει η διοργάνωση ακόμα πιο ανταγωνιστική. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση από την Ευρωλίγκα, στην οποία θα γίνεται σαφές το καλό κλίμα και τα αισιόδοξα μηνύματα που πηγάζουν μετά την τηλεδιάσκεψη των μετόχων.

Με το μήνυμα να είναι σαφές: όλοι προχωρούν ενωμένοι προκειμένου να… απογειώσουν ακόμα περισσότερο μια διοργάνωση που έχει κάνει σπουδαία βήματα και που ο κόσμος την έχει αγκαλιάσει όσο καμία άλλη μπασκετική διοργάνωση. Αυτό είναι και το βασικό μήνυμα που υπάρχει ανάμεσα στους μετόχους. Η αγάπη του κόσμου προς την Ευρωλίγκα και το θέαμα που θέλει να απολαμβάνει από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Στο περιθώριο της τηλεδιάσκεψης  έγινε δεκτή η – εδώ και πολύ καιρό – παραίτηση του Έντουαρντ Σκοτ. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της διοργάνωσης, είχε δηλώσει τη πρόθεση του να αποστασιοποιηθεί από τις εξελίξεις  από τον Ιούλιο και το αίτημα του έγινε δεκτό σήμερα, καθώς δεν μπορούσε να επικυρωθεί νωρίτερα, μιας και το board είναι προγραμματισμένο για Νοέμβριο.

Μάλιστα, ο Σκοτ δεν αποχωρεί άμεσα από την Ευρωλίγκα, παρά τα περί αντιθέτου λεγόμενα από διάφορες πλευρές, μιας και η θητεία του θα ολοκληρωθεί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024