
ΟΦΗ : Προπονήθηκαν κανονικά Σαρδινέρο και Σολίς
Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι δυο παίκτες του ΟΦΗ.
Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Σίμο, με τους Αντριάν Σαρδινέρο και Ναζαρένο Σολίς να προπονούνται κανονικά σήμερα (9/11).
Μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Φροίξος Γρίβας, Πραξιτέλης Βούρος και Κώστας Γιαννούλης, ενώ οι Μαρινάκης και Σόουζα έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.
Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ:
Με τους Αντριάν Σαρδινέρο και Ναζαρένο Σολίς να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/11), η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.
Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Φροίξος Γρίβας, Πραξιτέλης Βούρος και Κώστας Γιαννούλης. Ο Νίκος Μαρινάκης έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Φελίπε Σόουζα.
Ο Adil Nabi δεν προπονήθηκε. Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν για μια ακόμη ημέρα οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης.
Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Vahid Selimovic, Abdul Weiss, Απόστολος Διαμαντής, Οδυσσέας Λυμπεράκης και Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης.
Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.
Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις κινητικότητας, τεχνικής, μεταβιβάσεων, παιχνίδι κατοχής & αγωνιστικό παιχνίδι.
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (10/11), στις 11:00.
- Καρυστιανού: Αστεία τα περί ρωσικής επιρροής – Όποτε γίνουν εκλογές είμαστε πανέτοιμοι
- Δασμοί 2.0: Αναζωπύρωση του εμπορικού πολέμου από τον Τραμπ – Ποιες χώρες μπήκαν στο στόχαστρο, οι αντιδράσεις
- Ο Τζόνι Ντεπ αποκαλύπτει τον εσωτερικό του Σκρουτζ στο νέο τρέιλερ του «Ebenezer»
- Βίντεο της Άρσεναλ με την πρώτη μέρα του Τζόλη… μέσα από τα μάτια του (vid)
- Καύσωνας και φωτιές: Ισπανία και Γαλλία στο έλεος των πυρκαγιών – Χιλιάδες κόσμος έχει απομακρυνθεί από τα σπίτια του
- Αναβολή λόγω καιρού στη δοκιμαστική εκτόξευση του Starship


