
Γκάγκα – κοροναϊός : Την Κυριακή είχαμε τρεις εισαγωγές στα νοσοκομεία και ένα εξιτήριο
Η κ. Γκάγκα εκτίμησε ότι θα έχουμε άνοδο κρουσμάτων για ακόμα επτά με δέκα μέρες
«Χθες είχαμε τρεις εισαγωγές στα νοσοκομεία και ένα εξιτήριο… Θα πιεζόμαστε για τις επόμενες μέρες» δήλωσε η Μίνα Γκάγκα, πνευμονολόγος και συντονίστρια διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία.
«Τα νούμερα που βλέπαμε κάθε μέρα (δημοσίως) δεν είναι αυτά που βλέπουμε στα νοσοκομεία, στα νοσοκομεία έχουμε ακόμα άνοδο» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Γκάγκα εκτίμησε ότι θα έχουμε άνοδο κρουσμάτων για ακόμα επτά με δέκα μέρες. «Μετά είμαι αισιόδοξη ότι (ο αριθμός) θα πέσει» σημείωσε.
Ξεκαθάρισε δε ότι για να βγούμε από το λοκντάουν, ο αριθμός των κρουσμάτων θα πρέπει να είναι «μικρός τριψήφιος».
- Βολιβία: Τουλάχιστον 9 νεκροί σε ανατροπή λεωφορείου – Νεογέννητο ανάμεσα στα θύματα
- Λίβανος: Ο Τραμπ παρότρυνε τον Νετανιάχου να διατάσσει μόνο «χειρουργικά» πλήγματα
- Κολομβία: Η EMC ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με 21 νεκρούς, κάνοντας λόγο για «λάθος»
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
- Βιρτζίνια: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Κόμι που κατηγορείται ότι απείλησε τη ζωή του Τραμπ
- Ο Τραμπ μελετάει «πιθανή μείωση» των αμερικανικών στρατευμάτων στη Γερμανία
