Εργατικό δυστύχημα : Καταπλακώθηκε από το κλαρκ – Δεν πρόλαβαν οι συνάδελφοί του να τον σώσουν
Αλλοδαπός εργάτης σκοτώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Επίδαυρο, όταν καταπλακώθηκε από το κλαρκ που οδηγούσε
Αλλοδαπός εργάτης σκοτώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Επίδαυρο, όταν καταπλακώθηκε από το κλαρκ που οδηγούσε. Ο εργάτης δούλευε σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Hlektra.gr ο εργάτης μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας της περιοχής, πήρε ένα κλαρκ της εταιρείας να κάνει μια δουλειά μέσα στο σκοτάδι και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγω δεν μπόρεσε να κρατήσει το όχημα το οποίο εξετράπη της πορείας του και τον πλάκωσε.
Ο άτυχος εργάτης πρόλαβε να καλέσει με το κινητό του σε βοήθεια. Όταν όμως έφτασαν στο τόπο άνθρωποι να τον βοηθήσουν, ήταν πια αργά. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν τραγικό καθώς όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο εργάτης ήταν ήδη νεκρός και ακρωτηριασμένος .
- Ο Τζέιμς Μποντ δεν θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες πριν το 2028
- ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Η απόφαση του Αρείου Πάγου για υποκλοπές πλήττει τη Δημοκρατία
- Ο Κόντης ήταν μία μεταφυσική τιμωρία για τον Παναθηναϊκό
- Αγορές: Σε τεντωμένο σχοινί – Το ενεργειακό σοκ δεν έχει φανεί ακόμη
- Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό: Χάνει όλη τη σειρά με τη Βαλένθια ο Σλούκας!
- Μεταφορές χρημάτων, εκπτώσεις και πιστωτικές – Το Χ προσθέτει οικονομικές υπηρεσίες
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
- Συνεργασία του Δήμου Χανίων και Αυστραλιανής Κυβέρνησης ενόψει της 85ης επετείου της Μάχης της Κρήτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442