Ένα πέναλτι του Βάρντι ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στη Λέστερ απέναντι στη Γουλβς με 1-0 και να στείλει τις «Αλεπούδες» στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Πατρίτσιο απέκρουσε δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η Λέστερ.
Το «τρένο» της Λέστερ δεν έχει σταματημό. Χάρη σε ένα πέναλτι του Βάρντι (του έπιασε το δεύτερο ο Πατρίτσιο) η ομάδα του Μπρέντναν Ρότζερς επικράτησε με 1-0 της Γουλβς στο «King Power» κι έπιασε κορυφή με 18 βαθμούς δίνοντας συνέχεια στο καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της.
Μόλις στο 12′ ο Κίλμαν έκανε χέρι και με τη βοήθεια και του VAR καταλογίστηκε πέναλτι με τον Βάρντι να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-0 για τη Λέστερ στο 15′.
Μάλιστα στο 38′ ο Άγγλος επιθετικός είχε ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ με πέναλτι αλλά αυτή τη φορά ο Πατρίτσιο του είπε «όχι» κρατώντας το σκορ στο 1-0.
Στο δεύτερο μέρος υπήρξαν καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, με τον Βάρντι για τη Λέστερ και για τη Γουλβς με τους Κίλμαν και Μπολί κυρίως ενώ και ο Σμάιχελ στάθηκε στο ύψος του όποτε χρειάστηκε για τους γηπεδούχους.
Έτσι η Λέστερ συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα και περιμένει πλέον το αποτέλεσμα το ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ για να δει αν θα παραμείνουν στην κορυφή.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.