Κοροναϊός : To νέο σκίτσο του Αρκά για την καραντίνα
Με νέο σκίτσο ο Αρκάς αναφέρεται στο lockdown για τον κοροναϊό, το οποίο φέρνει νέα δεδομένα στην καθημερινότητα των πολιτών
Με νέο σκίτσο ο Αρκάς αναφέρεται στο lockdown για τον κοροναϊό, το οποίο φέρνει νέα δεδομένα στην καθημερινότητα των πολιτών.
Από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου 2020 τέθηκε σε ισχύ η καθολική απαγόρευση, με τα SMS και τα έγγραφα κίνησης να επιστρέφουν στις μετακινήσεις και πολλές επιχειρήσεις να κλείνουν.
Στο νέο του σκίτσο για το lockdown ο Αρκάς μάς λέει «καλημέρα», σχολιάζοντας με χιουμοριστικό τρόπο τα νέα περιοριστικά μέτρα που αλλάζουν μεταξύ άλλων τις μετακινήσεις… ακόμη και στα κατοικίδια.
«Εσ-εμ-εσ για να κατουρήσουμε! Τα ύστερα του κόσμου…» αναφέρει, έχοντας ως «ήρωα» αυτή τη φορά ένα σκυλάκι.
Δείτε το σκίτσο
Δημοσιεύτηκε από ARKAS -The Original Page στις Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020
- Ιαπωνία: Το κόμμα της Τακαΐτσι εξασφαλίζει πλειοψηφία δυο τρίτων
- Δημοσκόπηση στη Γερμανία: Τα 2/3 των πολιτών θεωρούν τις ΗΠΑ μεγάλη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη
- Παναθηναϊκός: Η ετοιμότητα των Ναν και Σλούκα ενόψει Φενερμπαχτσέ
- Πώς τα διαζύγια επηρεάζουν την στεγαστική κρίση – Αποκαλυπτικά στοιχεία
- Γουέστερν: Η Άγρια Δύση στην Αθήνα του σήμερα
- Πώς έγινε η τραγωδία στην Ελευσίνα: Πάτησε κατά λάθος το γκάζι και σκότωσε τη μητέρα της
