Τζένη Μπαλατσινού : Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Τζένη Μπαλατσινού μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από τη ζωή της δίνοντάς μας μια γεύση από την καθημερινότητά της.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Τζένη Μπαλατσινού μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από τη ζωή της δίνοντάς μας μια γεύση από την καθημερινότητά της.
Πριν από λίγη ώρα, λοιπόν, θέλησε να αναρτήσει ακόμα ένα στιγμιότυπο. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία ιστορία με την φίλη της, Κλειώ Καρανίκα, όπου και οι δύο ποζάρουν με φουσκωμένες κοιλίτσες σχολιάζοντας την εποχή που ζούμε.
«Εμείς έτσι χαιρετάμε στην εποχή του covid», έγραψε με χιούμορ η Τζένη Μπαλατσινού.
Δείτε την φωτογραφία
- Eurovision 2026: Εκτός διαγωνισμού και Ιρλανδία, Ολλανδία, Σλοβενία μετά την ανακοίνωση συμμετοχής του Ισραήλ
- Κεταμίνη: Έφηβος περιγράφει πως η χρήση τού κατέστρεψε τη ζωή – Έπαιρνε 11 γραμμάρια την ημέρα
- Ιταλία: Δολοφόνησε τον γείτονά του όταν πήγε να του γκρεμίσει το σπίτι με εκσκαφέα – Αθωώθηκε από το δικαστήριο
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα για το παιχνίδι με τη Βαλένθια
- Ανασχηματισμός στην Κύπρο με μήνυμα (;) για τον GSI
- ΗΠΑ: Το πρόστιμο της ΕΕ στο Χ είναι «επίθεση στον αμερικανικό λαό», λέει ο Ρούμπιο




