
Lockdown – ΓΕΕΘΑ : Κανονικά οι άδειες προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων
Υπενθυμίζεται, ότι οι άδειες εξωτερικού έχουν ανασταλεί ενώ η χορήγησή τους θα επανεξεταστεί όταν βελτιωθούν οι συνθήκες αναφορικά με την εξάπλωση της πανδημίας.
Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), αναφορικά με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού, διευκρινίζει ότι οι προβλεπόμενες άδειες εσωτερικού χορηγούνται κανονικά στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.
Υπενθυμίζεται, ότι οι άδειες εξωτερικού έχουν ανασταλεί ενώ η χορήγησή τους θα επανεξεταστεί όταν βελτιωθούν οι συνθήκες αναφορικά με την εξάπλωση της πανδημίας.
Όπως ανακοινώθηκε, όσον αφορά στις μετακινήσεις εντός της ελληνικής επικράτειας, οι σχετικές αποφάσεις των αρμόδιων φορέων ισχύουν και εφαρμόζονται κανονικά.
- «Η Νταϊάνα δεν θα το έκανε ποτέ αυτό» – Η συνάντηση της Καμίλα με την αντί-τρανς Ρόουλινγκ εξοργίζει
- Μετά το ChatGPT τι; Ο «γκουρού» της ΑΙ απαντά
- ESA: Η Μεσόγειος βάφτηκε… «κόκκινη» – Τα θαλάσσια κύματα «καύσωνα»
- Παπανικολάου: «Ίσως είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη σφαλιάρα…»
- Τραμπ: Θα συναντηθεί με Ζελένσκι και Αλ Σάρα στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ
- Οδηγός ταξί απείλησε 17χρονους που αρνήθηκαν να πληρώσουν διπλάσιο κόμιστρο



