
Το lockdown έρχεται, οι Αθηναίοι φεύγουν
Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, αλλά και στις οδικές αρτηρίες που οδηγούν στην έξοδο από το κλεινόν άστυ
Πολλοί είναι οι καταναλωτές που πραγματοποιούν τα τελευταία ψώνια τους στα μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας, ενώ οι ουρές στα πολυκαταστήματα ήταν από το πρωί μεγάλες.
Αρκετοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να περάσουν την καραντίνα στα χωριά τους με την κίνηση στις εθνικές οδούς να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.
Χαρακτηριστικά, από τις 6:00 έως τις 9:00 σήμερα το πρωί είχαν περάσει από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών περισσότερα από 4.000 αυτοκίνητα, ενώ χθες, Πέμπτη (05.11.2020), έφυγαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα 47.731 αυτοκίνητα έναντι 30.123 πού πέρασαν από τα διόδια την περασμένη Πέμπτη (29.10.2020).
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA
- «Αν δεν κάνει και ο Τσίπρας τίποτα, τότε να σηκωθούμε να φύγουμε» – Πολίτες μιλούν στο in, στα γενέθλια της ΕΛΑΣ
- Κρήτη: Το Σάββατο η απολογία της 25χρονης μητέρας και του 27χρονου συντρόφου της για την κακοποίηση της 3χρονης
- Ο Λανουά αποδοκιμάστηκε από όλες τις ομάδες και αυτό δεν αλλάζει
- Το άγνωστο γράμμα της Νταϊάνα δύο μήνες μετά τον γάμο της το 1981
- Τα sold out στο Καραϊσκάκη θα είναι… αμέτρητα
- Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Πατησίων – Τρεις συλλήψεις μετά από καταδίωξη στον Κηφισό


