Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lockdown - Πρόεδρος Κομμωτών Θεσσαλονίκης : «Γελοία απόφαση να κλείσουν μόνο εμάς»

Lockdown – Πρόεδρος Κομμωτών Θεσσαλονίκης : «Γελοία απόφαση να κλείσουν μόνο εμάς»

Ανοιχτά σε όλη τη χώρα θα είναι τα κομμωτήρια αυτό το Σαββατοκύριακο, εκτός από τη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες.

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Σωματείου Κουρέων Κομμωτών Θεσσαλονίκης, Παύλος Κολοβός με αφορμή το «μπάχαλο» που προκλήθηκε με τη λειτουργία ή όχι των κομμωτηρίων της Θεσσαλονίκης το προσεχές Σαββατοκύριακο, χαρακτηρίζοντας ως «γελοίους εκείνους που πήραν την απόφαση να τα κλείσουν».

Ο κ. Κολοβός εξήγησε πως είχε διαβεβαιώσεις από το υπουργείο Εμπορίου για την κανονική λειτουργία των κομμωτηρίων το προσεχές Σαββατοκύριακο, ωστόσο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, επισήμανε πως όσοι δουλέψουν θα είναι «παράνομοι», γιατί «η Θεσσαλονίκη είναι μολυσμένη μέχρι το κόκκαλο».

Όλα αυτά σύμφωνα με τον κ. Κολοβό είναι «βλακείες και φτηνές δικαιολογίες» διότι όπως τόνισε «ο κόσμος δεν συνωστίζεται στα κομμωτήρια, αλλά στα λεωφορεία, στα μαγαζιά». Παράλληλα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση να μη λειτουργήσουν τα κομμωτήρια, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά «2.000 επιχειρήσεις θα μείνουν στον αέρα, ενώ τουλάχιστον θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε ελάχιστο τζίρο ενόψει lockdown».

«Δεν μας φτάνουν τα 800 ευρώ, ακόμη μαζεύουμε τα σπασμένα από το πρώτο lockdown όπου ο τζίρος είχε πέσει κατά 50%. Μας “καθάρισαν”» τόνισε στο thesstoday.gr. Μάλιστα μετά τις δηλώσεις Χαρδαλιά το Σωματείο Κουρέων Κομμωτών Θεσσαλονίκης ήρθε σε επαφή με τον άνθρωπο από το υπουργείο Εμπορίου που τους διαβεβαίωσε για τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους, με τον κ. Κολοβό να δηλώνει πως η εξήγησή του ήταν… «τίποτα. Τα… μασούσε, δεν ήξερε τι να μας πει. Μείναμε με λάθος πληροφόρηση εκατοντάδες επαγγελματίες του χώρου».

Οι επιχειρηματίες του κλάδου σύμφωνα με τον πρόεδρο νιώθουν «αδικημένοι» γιατί δεν «βλέπουν» ανταπόκριση από την πλευρά της κυβέρνησης στα προβλήματά τους, ενώ έντονη ανησυχία εκφράζεται και για τον τρόπο που οι Θεσσαλονικείς θα φροντίσουν τα μαλλιά τους, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν κλείσει παράνομο ραντεβού κατ’ οίκον

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024