Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Σκορδά: «Μια μέρα πριν γεννήσω τον Δημήτρη, το βράδυ από το άγχος μου...»

Φαίη Σκορδά: «Μια μέρα πριν γεννήσω τον Δημήτρη, το βράδυ από το άγχος μου…»

Με αφορμή συνέντευξη της Χριστίνας Αλούπη που προβλήθηκε στο Πρωινό και την αποκάλυψη πως ο μεγάλος της γιος στην αρχή δεν ήθελε τον μικρό, η Φαίη Σκορδά έκανε μια παρόμοια αναφορά.

Με αφορμή συνέντευξη της Χριστίνας Αλούπη που προβλήθηκε στο Πρωινό και την αποκάλυψη πως ο μεγάλος της γιος στην αρχή δεν ήθελε τον μικρό, η Φαίη Σκορδά έκανε μια παρόμοια αναφορά.

«Θυμάμαι μια μέρα πριν γεννήσω τον Γιάννη….»

«Ακούγοντας αυτή την ιστορία σκεφτόμουν πως ήμουν και εγώ όταν ήμουν έγκυος στον Δημήτρη και μια μέρα πριν πάω να γεννήσω, τι είχα πει στον Γιάννη. Ακόμα και όταν έμεινα για δεύτερη φορά έγκυος, ο νους μου ήταν ο Γιάννης. Και μετά όλα μπαίνουν σε ένα ρυθμό και μια σωστή βάση. Όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Μου είχε πει η μαμά μου “σκέψου πως σε όλο τον κόσμο υπάρχουν οικογένειες με πολλά παιδιά. Τι συζητάς και τι αγχώνεσαι για το δεύτερο. Θα μπουν όλα στη σειρά τους”.

Θυμάμαι μια μέρα πριν γεννήσω τον Γιάννη, ήμασταν στο Mega και κάναμε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Είχα μια κοιλιά τεράστια και δε μπορούσα να αναπνεύσω. Και μια μέρα πριν γεννήσω τον Δημήτρη, το βράδυ από το άγχος μου για το δεύτερο παιδί, είχα μπει μέσα στο κρεβατάκι του Γιάννη και κοιμήθηκα μαζί του. Δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του» είπε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε παρακάτω

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024