Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τρία μικρά κορίτσια ηλικίας 15 και 16 ετών που εξαφανίστηκαν την Κυριακή από την Αγία Παρασκευή.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα τρία κορίτσια εθεάθησαν τελευταία φορά στις 8:30 το βράδυ της Κυριακής όταν και έφυγαν από Δομή Φιλοξενίας.
Οι ανήλικες βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο εξαιτίας των τρεχουσών συνθηκών με την πανδημία COVID-19.
Η Πελαγία (ον.) Κ. (επ.) έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπεζ φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.
Η Αμάντα (ον.) Σ. (επ.) έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.
Η Ιωάννα-Μαρία (ον.) Μ. (επ.) έχει ύψος 1.58 μ., είναι κανονική, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου