
Βλάβη στο «Αδαμάντιος Κοραής»- Ταλαιπωρία για 193 επιβάτες
Στο λιμάνι του Πειραιά επιστρέφει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Αδαμάντιος Κοραής", μετά από μηχανική βλάβη που παρουσίασε στην αριστερή κύρια μηχανή του, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή της Κύθνου με 193 επιβάτες, 46 ΙΧ οχήματα, 26 φορτηγά και 13 δίκυκλα.
Στο λιμάνι του Πειραιά επιστρέφει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Αδαμάντιος Κοραής”, μετά από μηχανική βλάβη που παρουσίασε στην αριστερή κύρια μηχανή του, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή της Κύθνου με 193 επιβάτες, 46 ΙΧ οχήματα, 26 φορτηγά και 13 δίκυκλα.
Το πλοίο είχε αναχωρήσει στις 3.10 το μεσημέρι από τον Πειραιά για Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο και Θήρα.
Μόλις φθάσει στο λιμάνι του Πειραιά το “Αδαμάντιος Κοραής”, θα γίνουν προσπάθειες αποκατάστασης της βλάβης του, προκειμένου να πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό του.
- Έβγαλαν από το… σεντούκι 14.000 χρυσές λίρες
- Ο Λανουά δεν θέλει ξένους διαιτητές επειδή βλέπει ότι κλείνουν οι πόρτες
- Η Κίνα ξεκινά ξανά περιπολίες στις ακτές της Ταϊβάν, παρά τις διεθνείς αντιδράσεις
- Καύσωνες: Η Ευρώπη είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος – Ακραία υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να πλήττουν την Ελλάδα
- Ο Σαλάχ αποκάλυψε τι είπε στους συμπαίκτες του πριν από την πρόκριση της Αιγύπτου
- Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι είναι επισήμως παντρεμένοι



