Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία : Συνεχίζονται οι γραφικές αντιδράσεις κατά Μακρόν - Πελάτες φαρμακείου πατάνε πάνω σε εικόνα του

Τουρκία : Συνεχίζονται οι γραφικές αντιδράσεις κατά Μακρόν – Πελάτες φαρμακείου πατάνε πάνω σε εικόνα του

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ, έχει ρεπορτάζ για ένα φαρμακοποιό στην Προύσα, που τοποθέτησε στο πάτωμα του καταστήματός του, αυτοκόλλητα απόστασης για τον κοροναϊό, στα οποία εικονίζεται το πρόσωπο του Μακρόν και αναγράφεται: «Πατήστε εδώ»

Συνεχίζονται στην Τουρκία, οι γραφικές αντιδράσεις κατά του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ, έχει ρεπορτάζ για ένα φαρμακοποιό στην Προύσα, ο οποίος στο πάτωμα του καταστήματός του τοποθέτησε αυτοκόλλητα απόστασης για τον κοροναϊό, στα οποία εικονίζεται το πρόσωπο του Μακρόν.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται: «Στο Ινεγκιόλ της Προύσας ο φαρμακοποιός Οζγκιούρ Ταμπάκ για να διατηρήσει τις αποστάσεις ανάμεσα στους πελάτες του, κόλλησε στο πάτωμα αφίσα του Μακρόν στην οποία αναγράφεται: «Σταθείτε εδώ»».

Το δημοσίευμα φιλοξενεί και δηλώσεις του φαρμακοποιού, ο οποίος ανάφερε: «Στα σόσιαλ μίντια υπήρχε μια φωτογραφία του Μακρόν με ίχνη από πάτημα. Πήραμε εκείνη την φωτογραφία και γράφοντας πάνω της ¨Σταθείτε εδώ¨ δείξαμε την αντίδραση μας. Το κάναμε για να δει πως και εκείνος έκανε το ίδιο. Αυτό δεν το κάναμε στα καλά καθούμενα. Αυτοί δημοσίευσαν σε κρατικά κτίρια καρικατούρες που κορόιδευαν τον προφήτη αφέντη μας. Κάναμε αυτό ως ίδιο σε αυτά που έκαναν. Διαφορετικά εμείς δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με την Γαλλία. Στην Γαλλία ζουν εκατομμύρια μουσουλμάνοι. Αυτό ήταν μια προσβολή όχι μόνο προς την Τουρκία αλλά προς όλη την ισλαμική κοινότητα. Το κάναμε αυτό και χάριν αστειότητας αλλά και για να μείνει στο μυαλό».

Πηγή εικόνας: Yeni Safak

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024