Με 4-3-3 και τους Μαντί Καμαρά και Ανδρέα Μπουχαλάκη στην 11άδα παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στο αποψινό παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι στο Etihad (22:00), για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας ξεκινάει τους Πειραιώτες με τον Σα μπροστά από την «ερυθρόλευκη» εστία και τους Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ και Χολέμπας στην τετράδα της άμυνας. Στην τριάδα των χαφ θα βρίσκονται οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά, με τους Ραντζέλοβιτς και Βαλμπουενά στα δύο άκρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Μαντί Καμαρά, που είχε χάσει τα παιχνίδια με Μαρσέιγ και Πόρτο λόγω κορωνοϊού, επιστρέφει στη βασική 11άδα των Πειραιωτών, ενώ στο αρχικό σχήμα βρίσκεται και ο Ανδρεάς Μπουχαλάκης, που είχε αποχωρήσει με τραυματισμό στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το πρωτάθλημα.
Οι Ερυθρόλευκοι είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση και θα τα δώσουν όλα απέναντι στους αστέρες της Μάντσεστερ Σίτι για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.