Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιμή Ντενίση : Το μήνυμα της για το λουκέτο στα θέατρα

Μιμή Ντενίση : Το μήνυμα της για το λουκέτο στα θέατρα

Η Μιμή Ντενίση θέλησε μέσα από ανάρτησή της στα social media να στείλει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα για το κλείσιμο των θεάτρων

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που εκφράζουν δημόσια την δυσαρέσκειά τους απέναντι στο έκτακτο μέτρο για την αντιμετώπιση του κοροναϊού που τα θέατρα κλειστά για ένα μήνα, ωστόσο η Μιμή Ντενίση θέλησε να στείλει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα.

Καλλιτέχνης, θεατρική συγγραφέας, παραγωγός και επιχειρηματίας, η Μιμή Ντενίση πλήττεται άμεσα από την πανδημία ωστόσο φαίνεται πως δεν χάνει την αισιοδοξία της.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον θίασο της παράστασης «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» και στέλνοντας το δικό της μήνυμα για την επόμενη μέρα της πανδημίας, έγραψε στη λεζάντα:

«Πιο πολύ στεναχώρια από μας δεν μπορεί να έχει κανείς! Το “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη” είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της δεκαετίας μαζί με το “Σμύρνη μου Αγαπημένη”.

Ήταν κάθε μέρα γεμάτο. Όχι με σολντ αουτ 100 και 200 ατόμων. Έδωσε χαρά, συγκίνηση, υπερηφάνεια και γνώση της αληθινής ιστορίας μας από το ‘22 μέχρι το ‘40 σε χιλιάδες θεατές. Δεν την ξέρουμε την ιστορία μας γιατί δεν μας την έμαθαν σωστά αλλά λαχταράμε να τη μάθουμε!
Πολλές οικογένειες ζουν απ’ αυτή την παράσταση… 30 ηθοποιοί 20 τεχνικοί και άλλοι τόσοι ταμίες, λογιστές, ταξιθέτες, φύλακες, καθαρίστριες, συντελεστές. Έχουμε πει θ’ ανοίξουμε 18 Δεκεμβρίου. Θεού θέλοντος!

Δεν μπορώ όμως άλλη γκρίνια. Μίρλα συνέχεια. Ναι πλήττεται απίστευτα ο δικός μας κλάδος όσο λίγοι αλλά ας κοιτάξουμε να σώσουμε ό,τι μπορούμε μέσα από την ΠΕΘ και το ΣΕΗ. Όλοι μαζί.

Δουλεία, δράση, δίκαια αιτήματα, επιμονή, σύμπνοια, όχι μιζέρια, παρακαλετά και συνωμοσιολογία! Καλλιτέχνες είμαστε και η τέχνη έχει ρίσκο και πάλι θα τα καταφέρουμε. Προτείνω να μιλάμε λιγότερο και να δουλεύουμε όλοι μαζί για τον κλάδο περισσότερο!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Μιμή Ντενίση:

Καταλαβαινω την αγωνια ολων για την αυξηση των κρουσματων..αντε να καταλαβω πως για λογους απολυτης ασφαλειας κλεινει η…

Δημοσιεύτηκε από Mimi Denissi στις Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024