Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Ανοιχτό το ενδεχόμενο για γενικό lockdown στη χώρα

Κοροναϊός : Ανοιχτό το ενδεχόμενο για γενικό lockdown στη χώρα

Η κατάσταση με τα αυξημένα κρούσματα έχει θορυβήσει την κυβέρνηση με τον Στέλιο Πέτσα να μην αποκλείει το ενδεχόμενο ολικού lockdown εάν τα ληφθέντα μέτρα δεν αποδώσουν.

Η κατάσταση με τα αυξημένα κρούσματα έχει θορυβήσει την κυβέρνηση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα να μην αποκλείει το ενδεχόμενο ολικού lockdown εάν τα ληφθέντα μέτρα δεν αποδώσουν.

Μετά την χθεσινή ψυχρολουσία για Θεσσαλονίκη και Σέρρες όπου ανακοινώθηκε τοπικό lockdown, σήμερα Τρίτη, κυβερνητικά στελέχη αλλά και λοιμωξιολόγοι άρχισαν να μιλάνε ανοικτά για την πιθανότητα καθολικού lockdown στην Ελλάδα.

Η ανησυχία και ο προβληματισμός για την εξέλιξη της πανδημίας είναι έκδηλη καθώς η διασπορά είναι τεράστια και απλώνεται σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, ενώ τα δεδομένα αλλάζουν δραματικά ακόμη και μέσα σε λίγες ώρες για ορισμένες περιοχές με τεράστιο επιδημιολογικό φορτίο.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τις επόμενες 7-10 ημέρες σύμφωνα με την κυβέρνηση, από σήμερα που έχουν αρχίσει και τα νέα μέτρα.

Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν τα μέτρα που ελήφθησαν σήμερα θα αποδώσουν ή αν ο κοροναϊός θα οδηγήσει σε ασφυξία το Σύστημα Υγείας.

Την εβδομάδα που διανύουμε θα έχουμε αυξημένα κρούσματα, σύμφωνα με τους επιδημιολόγους. Ωστόσο από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται, αν τα μέτρα αποδώσουν, να παρατηρηθεί πτώση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, πριν φτάσουμε στο γενικό lockdown είναι πιθανό να έρθει η καθολική απαγόρευση μετακίνησης πληθυσμών από νομό σε νομό, ή η απαγόρευση κυκλοφορίας πριν τις 12 το βράδυ που ισχύει στην Αττική.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024