
Εκτακτο επίδομα σε 90.000 έως το τέλος του έτους
Θα δοθούν 400 ευρώ τον Δεκέμβριο σε δικηγόρους, μηχανικούς και οικονομολόγους με χαμηλά εισοδήματα
Ειδικό έκτακτο επίδομα 400 ευρώ θα χορηγηθεί εντός του Δεκεμβρίου στους δικηγόρους, στους μηχανικούς και στους οικονομολόγους, ενώ δίμηνη παράταση στο επίδομα ανεργίας θα λάβουν όλοι οι άνεργοι για τους οποίους έληξε η καταβολή του επιδόματος ανεργίας μέσα στον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο αλλά και όσοι θα λήξει το επίδομά τους μέσα στον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.
Το έκτακτο επίδομα θα αφορά περίπου 90.000 δικηγόρους, μηχανικούς και οικονομολόγους με χαμηλα εισοδήματα, ενώ θα είναι ακατάσχετο και δεν θα συμψηφίζεται με άλλες οφειλές του Δημοσίου.
Το επίδομα θα δοθεί με εισοδηματικά κριτήρια και με πόρους από τις εισφορές για τον κλάδο ανεργίας, δηλαδή με πόρους που καταβάλλουν οι ίδιοι οι επαγγελματίες μέσα από τις ασφαλιστικές τους κρατήσεις.
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη μεταβίβαση εισιτηρίων διαρκείας
- Παντελής Παντελίδης: Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του
- Ειδική άδεια μητρότητας: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Η διαδικασία
- Επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι: «Ο Αλλάχ με διέταξε» είπε ο δράστης που τραυμάτισε τρεις γυναίκες
- Εθνική πόλο: Το γλέντι των «χρυσών» παιδιών σε ελληνικό κέντρο στο Σίδνεϊ – Τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο (vids)
- Από το Toy Story 5 στην Οδύσσεια: Ξεκίνησε η μάχη των δισεκατομμυρίων στο box office




