
Μπαρτσελόνα : Ξεκουράζεται με την Ντιναμό ο Μέσι
Εκτός αρχικής ενδεκάδας θα είναι ο Λιονέλ Μέσι για την μεσοβδόμαδη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου.
Μπορεί στο πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα να συνεχίζει να απογοητεύει, καθώς έχει πραγματοποιήσει τέσσερις συνεχόμενες «γκέλες», ωστόσο στο Champioons League έχει κάνει το δύο στα δύο και προέρχεται από την τεράστια νίκη στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους.
Οι «μπλαουγκράνα» θα υποδεχτούν στο «Κάμπ Νόου» τη Ντιναμό Κιέβου για την 3η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τους Ουκρανούς να κατεβαίνουν στη Βαρκελώνη, έχοντας 13 απουσίες, από τις οποίες οι έξι είναι λόγω κορωνοϊού.
Έτσι ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε με τον Λιονέλ Μέσι και αποφασίστηκε από κοινού, ο Αργεντινός να ξεκουραστεί. Ο pulga έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς της Μπαρτσελόνα μέχρι στιγμής, καθώς δεν έχει χάσει ούτε λεπτό.
- Εμπρησμός Marfin: Τι αναφέρει η έκθεση της ΔΕΕ για την ταυτοποίηση των τριών κατηγορούμενων
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε έρχεται «το φεγγάρι του κόκκινου ελαφιού»
- Το συμβόλαιο του Τζόσεφ στον Ολυμπιακό – Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας
- Κατρακυλούν τα ποσοστά αποδοχής των ΗΠΑ παγκοσμίως, αύξηση θετικών γνωμών για την Κίνα – Τι ισχύει στην Ελλάδα
- «Δεν θα έπρεπε να είναι στο ΠΑΣΟΚ βουλευτές που εκλέχθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ» – Η δήλωση Νικολαΐδη και η διόρθωση
- Δήμος Λευκάδας: Δράση ευαισθητοποίησης σχετικά με την αστεγία




