Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόντε : «Σεβόμαστε τη Ρεάλ, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε»

Κόντε : «Σεβόμαστε τη Ρεάλ, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε»

Όλα όσα είπε ο Αντόνιο Κόντε ενόψει της αναμέτρησης της Ίντερ με τη Ρεάλ Μαδρίτης (03/11, 22:00) για τη τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η «μάχη» της Ίντερ με τη Ρεάλ Μαδρίτης (03/11, 22:00) ξεχωρίζει στο καλεντάρι της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ο προπονητής των «νερατζούρι» Αντόνιο Κόντε υπογράμμισε ενόψει της αυριανής (03/11) αναμέτρησης πως σέβεται τους Μαδριλένους, αλλά στόχος της ομάδας του είναι να κάνει το παιχνίδι της και να πάρει τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στον Ζινεντίν Ζιντάν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά: «Είναι πολύ σημαντικό ματς και για τις δυο ομάδες, αφού θέλουν να προχωρήσουν. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τη Ρεάλ, αλλά θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε».

Για τον Ζιντάν: «Πρόκειται για ένα εξαιρετικό άτομο, ξέρουμε όλοι τι παίκτης ήταν. Δούλεψε τόσο σκληρά, ήταν πάντα στην πρώτη σειρά στη διάρκεια των προπονήσεων, παρά το μεγάλο ταλέντο που είχε. Είναι υπέροχος άνθρωπος, μπορώ να μιλάω μόνο για αυτόν. Πάντα αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον».

Για τους Λουκάκου και Σάντσες: «Ο Λουκάκου έμεινε εκτός πλάνων, ενώ ο Αλέξις Σάντσες αν και προπονήθηκε δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει βασικός».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024