Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο : Τα Χριστούγεννα οι διοικητικές εκλογές της Μπαρτσελόνα

Επίσημο : Τα Χριστούγεννα οι διοικητικές εκλογές της Μπαρτσελόνα

Με ανακοίνωση του προσωρινού προέδρου, Κάρλες Τουσκέτς, η Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό πως οι διοικητικές εκλογές του συλλόγου θα γίνουν την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σαν «βόμβα» έσκασε το βράδυ της περασμένης Τρίτης η είδηση της παραίτησης του Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου από την προεδρία της Μπαρτσελόνα. Έπειτα από έξι χρόνια στην ηγεσία των «μπλαουγκράνα», ο Ισπανός αποσύρθηκε από τα καθήκοντα του, καθώς η πίεση που δεχόταν το τελευταίο διάστημα δεν του επέτρεψε να συνεχίσει.

Μία θητεία που όλοι οι Καταλανοί θα θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα, καθώς μόνο επιτυχημένη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εξαετία του Μπαρτομέου στον σύλλογο… Τα ευχάριστα για τους «μπλαουγκράνα» θα έρθουν νωρίτερα από ότι περίμεναν καθώς όπως ανακοίνωσε ο προσωρινός πρόεδρος του συλλόγου, Κάρλες Τουσκέτς, ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει τις διοικητικές του εκλογές την περίοδο των Χριστουγέννων.

Φαβορί εξακολουθεί να είναι ο Βίκτορ Φοντ, ο οποίος έχει κάνει μεγάλες υποσχέσεις, θέλοντας να επαναφέρει στην ομάδα, ονόματα όπως τον Γκουαρντιόλα, τον Τσάβι, τον Πουγίολ και τον Ινιέστα, ενώ άγνωστο παραμένει εάν ο πρώην πρόεδρος Ζουάν Λαπόρτα θα βάλει υποψηφιότητα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024