Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπαδόπουλος : «Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι ακόμα»

Παπαδόπουλος : «Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι ακόμα»

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος, δήλωσε πως η ομάδα του έδειξε αντίδραση μετά το γκολ που δέχτηκε από τον Άρη, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Άρη και ηττήθηκε (1-0) στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να υποστηρίζει ότι η ομάδα του θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το ματς.

Ο τερματοφύλακας των Αρκάδων δήλωσε μετά τον αγώνα ότι τα πρώτα 65 λεπτά ο Αστέρας δεν έπαιξε καλά, αλλά έβγαλε αντίδραση μετά το γκολ που δέχτηκε από τον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν ωραίο παιχνίδι, και οι δύο ομάδες προσπαθούν να παίξουν ανοιχτά, να παράξουν ποδόσφαιρο, μέχρι το 65ο λεπτό ήταν καλύτερος ο Άρης και το άξιζε, μετά όμως πήραμε εμείς τον έλεγχο.

Κρίμα που έπρεπε να φάμε το γκολ για να ξυπνήσουμε, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι ακόμα. Όταν χάνεις μπάλες στο κέντρο και μπροστά από την άμυνα, είναι κάτι που δίνει αυτοπεποίθηση και κόβει από εσένα, λειτουργεί θετικά για τον αντίπαλο και αρνητικά για μας»

Για τη δική του εμφάνιση μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και για το αυτογκόλ του Πασαλίδη:

«Με ευχαριστεί ότι βοηθάω, αλλά προτιμώ να είμαι χάλια και να κερδίζει η ομάδα. Ποδόσφαιρο παίζουμε, θα γίνουν λάθη. Ουσιαστικά δεν είναι λάθος, για εκατοστά πήγε να διώξει τη μπάλα και μπήκε μέσα».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι με τον Άρη και συνολικά την εικόνα του Αστέρα στο πρωτάθλημα:

«Την αντίδραση να κρατήσουμε μετά το γκολ του Άρη και θα μπορούσαμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα, να πετάξουμε τα πρώτα 65 λεπτά που δεν ήταν καλά για μας. Μισογεμάτο αλλά και μισοάδειο βλέπω το ποτήρι. Με βάση την εικόνα των παιχνιδιών που έχουμε θα μπορούσαμε και περισσότερους βαθμούς».

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό:

«Μας δυσκολεύει αλλά σε λογικό πλαίσιο, άλλοι άνθρωποι είναι χειρότερα, αν δούμε τους συναδέλφους μας στα μικρότερα πρωταθλήματα, που έχουν την αβεβαιότητα αν θα ξεκινήσουν, αυτοί έχουν σοβαρότερα προβλήματα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024