Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουντινέζε – Μιλάν 1-2

Ουντινέζε – Μιλάν 1-2

Με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς με ανάποδο ψαλίδι αλλά και μία ασίστ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν και πάλι πρωταγωνιστής για τη Μίλαν που μετά τη νίκη επί της Ουντινέζε (2-1) παρέμεινε στην κορυφή της Serie A

Ασταμάτητος είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός επιθετικός σκόραρε με ανάποδο ψαλίδι, έδωσε και μία ασίστ και έτσι η Μίλαν πέρασε από την έδρα της Ουντινέζε με 2-1, παραμένοντας στη πρώτη θέση της Serie A.

Με ένα δυνατό σουτ έπειτα από τρομερή πάσα του Ζλάταν ο Κεσιέ άνοιξε το σκορ για τους Μιλανέζους στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση στο γκολ των «ροσονέρι» με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 48ο λεπτό από τον Ντε Πολ που έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Όμως ο 39χρονος πλέον αστέρας της Μίλαν έδωσε τη λύση στο 83ο λεπτό, σκόραρε με ένα τρόπο… συνηθισμένο για τις ικανότητες του και «οδήγησε» την ομάδα του όχι μόνο στη πέμπτη νίκη της σε έξι αγωνιστικές (έχει και μια ισοπαλία), αλλά και στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024