Βάλια Χατζηθεοδώρου : Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον Πέτρο Πυλαρινό που είχε γενέθλια χθες
Ο Πέτρος Πυλαρινός είχε τα γενέθλιά του χθες και δίπλα του αυτήν την ξεχωριστή μέρα, είχε την αγαπημένη του σύντροφο, Βάλια
Η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Πέτρος Πυλαρινός είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην ελληνική showbiz.
Έχουν σχέση για εδώ και κάποιους μήνες, αλλά είναι στα καλύτερά τους, ερωτευμένοι και αγαπημένοι, περνώντας όμορφες στιγμές ο ένας με τον άλλον.
Τόσο η Βάλια, όσο και ο Πέτρος δε μιλούν τελείως ανοιχτά για προσωπική τους ζωή και αυτό είναι μια προσωπική τους επιλογή που μόνο σεβαστή μπορεί να είναι αν μη τι άλλο. Παρ’ όλα αυτά ενημερώνουν τον κόσμο που τους ακολουθεί στα social media σχετικά με τις όποιες επαγγελματικές τους κινήσεις.
Ο Πέτρος Πυλαρινός είχε τα γενέθλιά του χθες και δίπλα του αυτήν την ξεχωριστή μέρα, είχε την αγαπημένη του σύντροφο, Βάλια.
Η Βάλια Χατζηθεοδώρου με αφορμή τα γενέθλια του, δημοσίευσε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Birthday Boy και του χρόνου party», σημείωσε δίπλα στη φωτογραφία.
Φώτο
- Ελεύθερη 54χρονη οδηγός που κατηγορείται ότι παρέσυρε και σκότωσε γάτα στη Θεσσαλονίκη
- Σοκάρουν οι εικόνες από τη δράση χούλιγκαν του Παναθηναϊκού που κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση
- Κούβα: Αντιμέτωπη με νέο μπλακ άουτ – Πλήρης η κατάρρευση του δικτύου
- Επίσημο: Στους Μαϊάμι Χιτ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (pics)
- Κένυα: Ποιος είναι ο άνθρωπος – πουλί του Ναϊρόμπι, γιατί ανησυχεί η ιατρική κοινότητα της χώρας
- Στο Ευρωκοινοβούλιο από τον Αρβανίτη η παρακολούθηση Κούλογλου



