Βάλια Χατζηθεοδώρου : Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον Πέτρο Πυλαρινό που είχε γενέθλια χθες
Ο Πέτρος Πυλαρινός είχε τα γενέθλιά του χθες και δίπλα του αυτήν την ξεχωριστή μέρα, είχε την αγαπημένη του σύντροφο, Βάλια
Η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Πέτρος Πυλαρινός είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην ελληνική showbiz.
Έχουν σχέση για εδώ και κάποιους μήνες, αλλά είναι στα καλύτερά τους, ερωτευμένοι και αγαπημένοι, περνώντας όμορφες στιγμές ο ένας με τον άλλον.
Τόσο η Βάλια, όσο και ο Πέτρος δε μιλούν τελείως ανοιχτά για προσωπική τους ζωή και αυτό είναι μια προσωπική τους επιλογή που μόνο σεβαστή μπορεί να είναι αν μη τι άλλο. Παρ’ όλα αυτά ενημερώνουν τον κόσμο που τους ακολουθεί στα social media σχετικά με τις όποιες επαγγελματικές τους κινήσεις.
Ο Πέτρος Πυλαρινός είχε τα γενέθλιά του χθες και δίπλα του αυτήν την ξεχωριστή μέρα, είχε την αγαπημένη του σύντροφο, Βάλια.
Η Βάλια Χατζηθεοδώρου με αφορμή τα γενέθλια του, δημοσίευσε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Birthday Boy και του χρόνου party», σημείωσε δίπλα στη φωτογραφία.
Φώτο
- Στη Λάρισα το «Δέντρο του αγώνα για Δικαιοσύνη»
- Η Stoiximan, Επίσημος Υποστηρικτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2026™ για Ελλάδα και Κύπρο
- Ο Μέσι χτίζει το νέο πρότζεκτ της Κορνεγιά: Γυναικεία ομάδα, νέο γήπεδο και ένα ποδοσφαιρικό μοντέλο για το μέλλον
- Έρευνα για τον θάνατο του ιδρυτή της Mango – Συνελήφθη ο γιος του
- Δήμος Χαλκηδόνος: Διαθέσιμο ηλεκτρονικά το αρχείο οικοδομικών αδειών
- Κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα και σφαίρες στη Μυτιλήνη – Προσπάθησαν να τα περάσουν από Τουρκία


