Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος - Λάρισα: Ισοπαλία στην θεσσαλική «μάχη»

Βόλος – Λάρισα: Ισοπαλία στην θεσσαλική «μάχη»

Ισόπαλο έληξε το θεσσαλικό ντέρμπι – Προηγήθηκε η Λάρισα με τον Πινακά (51’), ισοφάρισε ο Βόλος με τον Δουβίκα (83’) – Με εννιά τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι.

Το θεσσαλικό ντέρμπι για την 7η αγωνιστική της Superleague έληξε χωρίς νικητή (1-1), με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό. Οι Βυσσινί προηγήθηκαν στο 51’ με εύστοχο πέναλτι του Πινακά, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 83’ με τον Δουβίκα.

Ο Βόλος μάλιστα ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, αφού στο 49’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γεράσιμος Μήτογλου και στο 85’ ο Ντααν Ριένστρα με απευθείας κόκκινη.

Με τον πόντο που πήρε ο Βόλος έφτασε τους 12 σε 7 παιχνίδια και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ΑΕΛ έφτασε τους 2 και είναι στην προτελευταία θέση, έχοντας ωστόσο ένα ματς λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 4ο λεπτό απείλησαν με τον Δουβίκα. Ο νεαρός άσος σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Νάγκι. Στο 7’ η ΑΕΛ απάντησε με τον Μιλοσάβλιεβιτς, αλλά ο Σέρβος μέσος αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 11’ επιχείρησε νέο σουτ, όμως, ο Γκαραβέλη μπλόκαρε.

Στο 13’ ο Ναγκί απέκρουσε το σουτ του Μαρτίνες, με τον Ουάρντα να απειλεί στο 21’ και στο 23’, χωρίς όμως να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μετά το 25άλεπτο η ΑΕΛ ισορρόπησε το παιχνίδι και μάλιστα στο 38’ βρήκε γκολ με τον Μιλοσάβλιεβιτς.

Ο Σέρβος χαφ σκόραρε απέναντι στον Γκαραβέλη με κεφαλιά-ψαράκι, όμως, το γκολ του ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR. Λίγο πριν την ολοκλήρωσε του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια ακόμα τελική. Αυτή τη φορά με τον Φιλίπ, ο οποίος σούταρε στην κίνηση, από διαγώνια θέση, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Γκαραβέλη.

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024