
Ντρέγκερ : «Χαρούμενος για την εμφάνισή μου, ήθελα να δείξω τις ικανότητές μου»
Ο Τυνήσιος μπακ μίλησε για την εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-0), με τον Τυνήσιο δεξιό μπακ να παίζει βασικός κόντρα στην Ελαφρά Ταξιαρχία και να ξεδιπλώνει στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» την ποιότητά του.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Αφρικανός στάθηκε στην μαζική άμυνα που έπαιξε η ομάδα του Γιώργου Παράσχου και τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνισή του απέναντι στους νεοφώτιστους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο απέναντι σε μια κλειστή άμυνα. Ο προπονητής μας είχε προειδοποιήσει γι’ αυτό»
Για την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού: «Είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνιση μου. Ήθελα να δώσω στο τέλος μια ασίστ για να δείξω περισσότερο τις ικανότητες μου».
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια
