Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λόπες: «Έχουμε πρόβλημα στις στατικές φάσεις, χρειάζονται χρόνο προσαρμογής οι νέοι παίκτες»

Λόπες: «Έχουμε πρόβλημα στις στατικές φάσεις, χρειάζονται χρόνο προσαρμογής οι νέοι παίκτες»

Για τα αμυντικά προβλήματα που παρουσιάζει η ΑΕΚ στις στατικές φάσεις μίλησε ο Έλντερ Λόπες, ενώ έκανε αναφορά και για τους νέους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στις στατικές φάσεις, έκανε ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης, Έλντερ Λόπες. Ο Πορτογάλος μπακ μίλησε για τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ δήλωσε πως η πρόκριση στους 32 του Europa League δεν έχει χαθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λόπες στη Nova:

Για την προσπάθεια με τη Λέστερ: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, δεν θέλαμε να χάσουμε, αλλά η ομάδα έκανε σε γενικές γραμμές ένα καλό παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο μέρος, όπου θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει. Πλέον επικεντρωνόμαστε στα επόμενα παιχνίδια».

Για την εξήγηση που δίνει για τα λάθη στην αμυντική γραμμή και το αν λείπει η συγκέντρωση: «Σίγουρα ένα βασικό πρόβλημα είναι στις στατικές φάσεις, που μας κόστισε πάλι. Όταν δέχεσαι ένα γκολ είναι δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι, παρότι το προσπαθήσαμε. Η έλλειψη συγκέντρωση στις στατικές φάσεις είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητήσουμε και να βελτιώσουμε».

Για το ότι οι συνεχείς αλλαγές προσώπων στην άμυνα οδηγούν στην έλλειψη σταθερότητας στα μετόπισθεν: «Δεν είναι η εναλλαγή των προσώπων νομίζω το πρόβλημα, αλλά τα νέα πρόσωπα. Κάποιοι νέοι παίκτες θέλουν περισσότερο χρόνο προσαρμογής για να αποδώσουν. Εμείς δουλεύουμε κάθε μέρα πάνω στην ίδια λογική γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνει ο καθένας. Με την καθημερινή δουλειά τα πράγματα θα είναι καλύτερα».

Για το πόσο έχει δυσκολέψει πλέον η πρόκριση από τον όμιλο του Europa League: «Δεν είμαστε σε εύκολη κατάσταση, αλλά απομένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι χρειάζεται να συλλέξουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται και στο τέλος θα δούμε τι θα συμβεί».

Για το πως περιμένει το ματς με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ δημιουργεί δυσκολίες και είναι μια ομάδα που παίζει καλό και στρωτό ποδόσφαιρο. Πρέπει να μπούμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να έχουμε μια καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει απουσίες και οι αλλαγές που θα γίνουν από την πλευρά του θα δυσκολέψουν την ανάγνωση από τη μεριά της ΑΕΚ: «Όταν δεν γνωρίζεις ακριβώς τους παίκτες που θα αντιμετωπίσεις θα έχεις δυσκολίες στην ανάγνωση του παιχνιδιού. Και εμείς βέβαια έχουμε απουσίες, αλλά οι παίκτες που καλούνται να καλύψουν τα κενά, ανταποκρίνονται. Πρέπει να είμαστε πνευματικά και σωματικά προετοιμασμένοι απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024