Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Μουτσινάς : Η απάντηση του σε follower που τον αποκάλεσε πο@στ@ρα

Νίκος Μουτσινάς : Η απάντηση του σε follower που τον αποκάλεσε πο@στ@ρα

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν συνηθίζει να απαντάει μέσα από τον αέρα της εκπομπής του για πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή του, ωστόσο, σήμερα αποφάσισε να το κάνει μετά από ένα αισχρό μήνυμα που έλαβε στα social media.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν συνηθίζει να απαντάει μέσα από τον αέρα της εκπομπής του για πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή του, ωστόσο, αποφάσισε να το κάνει μετά από ένα αισχρό μήνυμα που έλαβε στα social media.

«Ανέβασα προχθές στο Instagram μου αυτό που έλεγε “Seven days”, το ανέβασα την Τρίτη. Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου μου στέλνει μήνυμα μια κυρία, η οποία μου γράφει “είναι η μέρα εθνικής εορτής και εσύ είσαι αυτό που είσαι πάντα, που…α”. Το κοιτάω, προσπαθώ να καταλάβω γιατί είμαι που…α επειδή έκανα αυτό το πράγμα. Της απάντησα ότι αν δεν δείτε την ημερομηνία είναι 27 του μηνός και όχι 28 και εσείς έχετε επιλέξει να γιορτάσετε λέγοντάς με που…α. Οπότε, καθίστε να σκεφτείτε τη ζωή σας μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Με αγάπη, που…α!

Δεν απάντησε άλλο, αλλά ούτε κι εγώ έδωσα συνέχεια. Μην παθαίνετε τέτοια τρέλα και να πηγαίνετε να βρίζετε τόσο πολύ, άσχετο κόσμο γιατί δεν με γνωρίζετε, με βλέπετε στην τηλεόραση. Μπες στη θέση μου, να ανοίξεις το κινητό σου, εσύ η κυρία που έστειλες το μήνυμα, και να έβλεπες να σε βρίζουν 30 άνθρωποι. Πιστεύετε είναι ωραίο; Έχετε δικαίωμα να μου πείτε τι θα ανεβάσω στο λογαριασμό μου; Μην παθαίνετε εμμονές και μην φανατίζεστε.

Επειδή ζούμε μια περίοδο, η οποία είναι πολύ έτσι καλυμμένη με την κλεισούρα και όλο αυτό που μας συμβαίνει. Μην περιορίζεις και τον άλλον για το τι θα ανεβάζει στο λογαριασμό του γιατί είναι ο δικός του λογαριασμός. Τα φιλιά μου στην κυρία, που…α!», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ακούστε το μήνυμα του

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024