
Ο Άδωνις και το φωτοστέφανό του
Ενα ευτράπελο από το υπουργικό συμβούλιο
Καλόν είναι οι υπουργοί που μετέχουν με τηλεδιάσκεψη στα υπουργικά συμβούλια να προσέχουν τι ντεκόρ έχουν πίσω τους γιατί ο Πρωθυπουργός όλα τα παρατηρεί.
Πάρτε για παράδειγμα τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος καθυστέρησε να μετάσχει στη συνεδρίαση λόγω του ότι είχε στη Βουλή μια κύρωση σύμβασης. Όταν εμφανίστηκε στις οθόνες, ο κ. Μητσοτάκης του είπε: «Άδωνη, τι φωτοστέφανο είναι αυτό που έχεις πίσω σου;»
Ο υπουργός Ανάπτυξης κάθισε μπροστά από ένα πίνακα και όπως είπε στον Πρωθυπουργό είναι ο πίνακας που άφησε φεύγοντας από το υπουργείο ο… Γιάννης Δραγασάκης. Και γιατί όμως κράτησε τον πίνακα, ενθύμιο από έναν Συριζαίο; Επειδή, όπως είπε στον Πρωθυπουργό του αρέσει πολύ γιατί του θυμίζει την… ιαπωνική σημαία.
- Κρήτη: Ένας 58χρονος πήγε να πνίξει με μαξιλάρι 8χρονο επειδή τον ενόχλησαν οι φωνές του
- Βάγια Νέστορα: Είχε χάσει την κόρη της το 2021 – Το σπαρακτικό αντίο του συζύγου της για τη δολοφονία της
- «Βροχή» τα ρεκόρ στο Μουντιάλ: Τι πέτυχαν Μπαλογκάν, Τζέκο, Βέλγιο και Βορειοαμερικάνοι (pics)
- MEGA Γεγονότα: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis
- Κίεβο: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους [βίντεο]
- Με «Kalimera» ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ

