Οι σκηνές που θα σας περιγράψω αποδεικνύουν τις πονηριές ορισμένων συμπολιτών μας έναντι των μέτρων κατά του κοροναϊού: Σκηνή πρώτη, μπαρ – εστιατόριο στο Κολωνάκι: Ο ιδιοκτήτης μετά τις 12 τα μεσάνυχτα άνοιξε έναν ακάλυπτο χώρο δίπλα από το μαγαζί του και σέρβιρε εκεί ποτά και φαγητό, έως τις 3 το πρωί, όταν μπούκαρε η Αστυνομία μετά από καταγγελία. Επιβλήθηκαν πρόστιμα και το κατάστημα έκλεισε για μερικές ημέρες.

Σκηνή δεύτερη, μπαράκι στην Κυψέλη: Ο ιδιοκτήτης τοποθέτησε, μετά τα μεσάνυχτα μπροστά στην είσοδο του καταστήματός του μια… νταλίκα, ώστε να μην φαίνεται η είσοδος. Έσβησε και τα φώτα τοποθέτησε σεκιουριτάδες και επέτρεπε την είσοδο μόνον με… συνθηματικό.

Σκηνή τρίτη, διαμέρισμα πρώτου ορόφου στο Κολωνάκι. Ο ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος μετέτρεψε ένα διαμέρισμα σε μυστικό… Club, με μουσική και ποτά. Είχε βάλει και τσιλιαδόρους στην πλατεία για ασφάλεια. Κάποιος όμως τους κάρφωσε και όταν πλησίασε η Αστυνομία οι τσιλιαδόροι ειδοποίησαν και τότε συνέβη το εξής θεαματικό. Έβλεπες κυρίους να πετάγονται σαν ελατήρια στο δρόμο και να τρέχουν αλαφιασμένοι στους δρόμους του Κολωνακίου τέσσερις η ώρα το πρωί.

Πηγή: Βηματοδότης