Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός τέχνας κατεργάζεται

Κοροναϊός τέχνας κατεργάζεται

Απίστευτα κόλπα για να διασκεδάζουν το βράδυ

Οι σκηνές που θα σας περιγράψω αποδεικνύουν τις πονηριές ορισμένων συμπολιτών μας έναντι των μέτρων κατά του κοροναϊού: Σκηνή πρώτη, μπαρ – εστιατόριο στο Κολωνάκι: Ο ιδιοκτήτης μετά τις 12 τα μεσάνυχτα άνοιξε έναν ακάλυπτο χώρο δίπλα από το μαγαζί του και σέρβιρε εκεί ποτά και φαγητό, έως τις 3 το πρωί, όταν μπούκαρε η Αστυνομία μετά από καταγγελία. Επιβλήθηκαν πρόστιμα και το κατάστημα έκλεισε για μερικές ημέρες.

Σκηνή δεύτερη, μπαράκι στην Κυψέλη: Ο ιδιοκτήτης τοποθέτησε, μετά τα μεσάνυχτα μπροστά στην είσοδο του καταστήματός του μια… νταλίκα, ώστε να μην φαίνεται η είσοδος. Έσβησε και τα φώτα τοποθέτησε σεκιουριτάδες και επέτρεπε την είσοδο μόνον με… συνθηματικό.

Σκηνή τρίτη, διαμέρισμα πρώτου ορόφου στο Κολωνάκι. Ο ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος μετέτρεψε ένα διαμέρισμα σε μυστικό… Club, με μουσική και ποτά. Είχε βάλει και τσιλιαδόρους στην πλατεία για ασφάλεια. Κάποιος όμως τους κάρφωσε και όταν πλησίασε η Αστυνομία οι τσιλιαδόροι ειδοποίησαν και τότε συνέβη το εξής θεαματικό. Έβλεπες κυρίους να πετάγονται σαν ελατήρια στο δρόμο και να τρέχουν αλαφιασμένοι στους δρόμους του Κολωνακίου τέσσερις η ώρα το πρωί.

Πηγή: Βηματοδότης

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024