Κοροναϊός : Αρνητικός ο Λαβρόφ – Εκτός Ελλάδας η επαφή με κρούσμα
Λήξη συναγερμού για τον Ρώσο ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ.
Σε τεστ κορωνοϊού υποβλήθηκε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, Σεργκέι Λαβρόφ, έπειτα από την επαφή του με επιβεβαιωμένο κρούσμα.
Το αποτέλεσμα του τεστ ήταν αρνητικό, ενώ ο Ρώσος ΥΠΕΞ βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης.
Σύμφωνα με ρωσική διπλωματική πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Sputnik, το κρούσμα με το οποίο ήρθε σε επαφή ο υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας δεν ήταν από την Ελλάδα, ούτε ήταν στην αντιπροσωπεία του.
Παράλληλα, το ΥΠΕΞ της Ρωσίας επεσήμανε νωρίτερα πως οι επισκέψεις και οι συναντήσεις του κ. Λαβρόφ, θα αναβληθούν, ενώ ο ίδιος «αισθάνεται καλά».
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Λαβρόφ χτες, Δευτέρα, πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα και είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια, τον πρωθυπουργό της χώρας μας Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
- Καμπότζη: Τουλάχιστον 6 άμαχοι νεκροί σε εχθροπραξίες στα σύνορα με την Ταϊλάνδη
- Ονδούρα: Ξανάρχισε η καταμέτρηση των ψήφων εν μέσω καταγγελιών για απάτη
- Ο Τραμπ απειλεί με επιπλέον δασμούς το Μεξικό εάν δεν φτάσει «αμέσως» περισσότερο νερό στο Τέξας
- Ιαπωνία: Τουλάχιστον 30 τραυματίες, τσουνάμι και ζημιές από τα 7,6 Ρίχτερ
- Βολιβία: 2 διαδηλωτές έχασαν τη ζωή τους από σφαίρες
- Ο Μαμντάνι μετακομίζει από το ταπεινό δυάρι στην πολυτελή δημαρχιακή έπαυλη των 1.000 τ.μ.



