Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παραμένει πρώτη η Σαχτάρ (0-0)

Παραμένει πρώτη η Σαχτάρ (0-0)

Η Ίντερ πίεσε, η Σαχτάρ άντεξε και έτσι οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (0-0), με τους Ουκρανούς να παραμένουν στην κορυφή του ομίλου τους.

Την προηγούμενη αγωνιστική σόκαρε την Ρεάλ μέσα στην Μαδρίτη επικρατώντας με 3-2 στην πρεμιέρα των ομίλων.

Αυτήν την αγωνιστική μπορεί να μην έκανε την ίδια εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (0-0) κόντρα στην Ίντερ και να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου.

Από την άλλη, οι Νερατζούρι μετά το στραβοπάτημα κόντρα στην Γκλάντμπαχ έχασαν και άλλο έδαφος για την πρόκριση στην επόμενη φάση και πλέον καλούνται να αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης για την «επιβίωση» της στην διοργάνωση.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μπήκε αποφασισμένη στο παιχνίδι. Το ματς κόντρα στην Σαχτάρ ήταν ορόσημο στην οικονομία του ομίλου. Ωστόσο μία ο Τρουμπίν, μία τα δοκάρια την σταμάτησαν. Στο 16ο λεπτό η πρώτη μεγάλη φάση, με τον Λουκάκου να μπαίνει στην περιοχή αλλά να νικιέται από τον Τρουμπίν.

Στη συνέχεια η Βέλγος σέντραρε όμορφα και ο Μπαρέλα έπιασε το γυριστό αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της Σαχτάρ, ενώ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουκάκου το αποσόβησε ο 19άχρονος γκολκίπερ και να τη στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε. Η Ιντερ συνέχισε να πιέζει αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει το γκολ, το οποίο θα την λύτρωνε. Στο 54ο λεπτό ο Τρουμπίν έσωσε μετά από σουτ του Μπρόζοβιτς, ενώ το 57ο λεπτό η κεφαλιά του Βιδάλ πέρασε λίγο έξω. Κάπως έτσι η Σαχτάρ στάθηκε όρθια, έχει μία νίκη και μία ισοπαλία και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της.

ΣΑΧΤΑΡ: Τρουμπίν, Κοτσολάβα (62’ Ματβιένκο), Ντοντό, Μποντάρ, Κορνιένκο, Μάρλος (88’ Άλαν Πάτρικ), Μαϊκον, Τετέ, Μάρκος Αντόνιο, Σόλομον, Ντεντίνιο (15’ Τάισον)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Μπαζτόνι, Ντε Φράι, Ντ’Αμπρόζιο (79’ Νταρμιάν), Χακίμι, Γιανγκ (85’ Πιναμόντι), Βιδάλ (79’ Έρικσεν), Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (72’ Πέρισιτς).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024