Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιόδρας : Το... παράπονο του καθηγητή

Τσιόδρας : Το… παράπονο του καθηγητή

Με ένα συγκινησιακά φορτισμένο μονόλογο με τον οποίο απηύθυνε ύστατη έκκληση για την τήρηση των μέτρων, ο κ. Τσιόδρας έκανε λόγο για «ώρα προσωπικής επιλογής» και αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας

Το δικό του… παράπονο εξέφρασε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος εμφανίστηκε εκτάκτως στην τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας.

Με ένα συγκινησιακά φορτισμένο μονόλογο με τον οποίο απηύθυνε ύστατη έκκληση για την τήρηση των μέτρων, ο κ. Τσιόδρας έκανε λόγο για «ώρα προσωπικής επιλογής» και αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας.

«Είναι ώρα μιας προσωπικής επιλογής. Δεν είναι όμως επιλογή σκλαβιάς ή δεσμών. Είναι μία επιλογή ελευθερίας. Δυστυχώς, παραβιάζονται οι προσωπικές μας ελευθερίες, όχι στο μέτρο του να αισθανθούμε ανελεύθεροι ή εγκλεισμένοι –και εξαρτάται από εμάς πώς θα το δούμε- αλλά είναι η μοναδική μας επιλογή αυτή τη στιγμή, η μάσκα είναι η μοναδική επιλογή» ανέφερε ο κ. Τσιόδρας και πρόσθεσε:

«Δεν έχω πάει σε καφέ ή εστιατόριο από τον Φεβρουάριο. Αν ήθελα να βγω, να ξεσκάσω ή να πάω να δω έναν φίλο μου, δεν θα έβγαζα τη μάσκα όταν του μιλάω. Θα την έβγαζα μόνο για να φάω».

Δείτε τη δραματική έκκληση Τσιόδρα:

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024