Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά : Θρίλερ με τη στραγγαλισμένη γυναίκα και τον νεκρό σύντροφό της

Χανιά : Θρίλερ με τη στραγγαλισμένη γυναίκα και τον νεκρό σύντροφό της

Η 79χρονη βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Πασακάκι, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας σε διπλανό σπίτι βρέθηκε δολοφονημένος και ο 82χρονος σύντροφός της

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες από τις αστυνομικές Αρχές των Χανίων για την εξιχνίαση της υπόθεσης των δολοφονιών μίας 79χρονης και ενός 82χρονου.

Η 79χρονη βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Πασακάκι, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας σε διπλανό σπίτι βρέθηκε δολοφονημένος και ο 82χρονος σύντροφός της.

Τι λέει η κόρη του θύματος

Η κόρη του άτυχου 82χρονου μίλησε στο LIVE NEWS για την αγωνία της όταν δεν μπορούσε για μία ημέρα να έρθει σε επαφή με τον πατέρα της.

Οι έρευνες των αρχών στρέφονται προς έναν υπήκοο του Μπακλαντές ο οποίος ήταν ο τελευταίος ένοικος του διαμερίσματος που νοίκιαζε η 79χρονη, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης στο διαμέρισμα.

Η Μαρία Αλεξανδράκη, όπως ανέφερε, περιμένει να βρεθεί ο δράστης του εγκλήματος. Για τον βασικό ύποπτο τόνισε «τον ήξερα, τον είχα δει, πέρυσι τον έβλεπα. Έμενε αρκετά χρόνια, εγώ ξέρω για τρία χρόνια, μπορεί να ήταν και παραπάνω».

«Πήγα στην αστυνομία, κατήγγειλα ότι είχε εξαφανιστεί, πήγα και στον κλειδαρά και πήγαμε στο σπίτι με την αστυνομία και βρήκαμε την κυρία νεκρή. Έχω ακούσει ότι η κυρία μάζευε χρήματα».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024