Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μποϊκοτάζ γαλλικών προϊόντων : Θα αποχωριστεί η Εμινέ Ερντογάν τις πανάκριβες τσάντες της;

Μποϊκοτάζ γαλλικών προϊόντων : Θα αποχωριστεί η Εμινέ Ερντογάν τις πανάκριβες τσάντες της;

Μετά το κάλεσμα του συζύγου της στον τουρκικό λαό να μην ξαναγοράσει γαλλικά προϊόντα, η Εμινέ μάλλον θα πρέπει να αποχωριστεί τα αγαπημένα της γαλλικά προϊόντα, τουλάχιστον δημόσια

Λάτρης των παρισινών οίκων μόδας και των πανάκριβων προϊόντων με την υπογραφή τους, η Εμινέ Ερντογάν φαίνεται πως θα δυσκολευθεί να τηρήσει την έκκληση του συζύγου της για μποϊκοτάζ στα γαλλικά προϊόντα.

Η σύζυγος του τούρκου προέδρου έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις δερμάτινες τσάντες γνωστών σχεδιαστών της Γαλλίας. H αγαπημένη της, την οποία έχει κρατήσει σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, κοστίζει πάνω από 42.000 ευρώ.

Με μία δερμάτινη είχε εμφανιστεί το 2016, συνοδεύοντας το σύζυγό της στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία. Η αξία της, περισσότερα από 35.000 ευρώ.

Στο όνομα του εμπορικού πολέμου για τα σκίτσα του Μωάμεθ που κήρυξε ο σύζυγός της η Εμινέ θα πρέπει επίσης να στερηθεί τις ακριβές μαντήλες του οίκου Dior.

Ολόκληρο εμπορικό κέντρο είχε κλείσει στις Βρυξέλλες έκλεισε το 2015, ώστε η Εμινέ Ερντογάν να ψωνίσει με την ησυχία της επώνυμα ρούχα και τσάντες.

H Eμινέ Ερντογάν επιδόθηκε σε ένα καταναλωτικό όργιο στη λεωφόρο Λουίζ το απόγευμα, την ώρα που ο σύζυγός της είχε συνομιλίες με ευρωπαίους αξιωματούχους.

Μετά το κάλεσμα του συζύγου της στον τουρκικό λαό να μην ξαναγοράσει γαλλικά προϊόντα, η Εμινέ μάλλον θα πρέπει να αποχωριστεί τα αγαπημένα της γαλλικά προϊόντα, τουλάχιστον δημόσια.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024