Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Χανιά : Συγκλονίζει η κόρη του 82χρονου - Αναζητείται ο δράστης

Δολοφονία Χανιά : Συγκλονίζει η κόρη του 82χρονου – Αναζητείται ο δράστης

Τα βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε νεκρή η 79χρονη, ενώ την επόμενη μέρα ο 82χρονος σύντροφός της

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Πασακάκι Χανίων από την διπλή δολοφονία της Κυριακής.

Τα βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε νεκρή η 79χρονη, ενώ την επόμενη μέρα ο 82χρονος σύντροφός της.

Η κόρη του αδικοχαμένου άνδρα συγκλονισμένη για τον χαμό του πατέρα της περιέγραψε αναλυτικά το χρονικό της υπόθεσης.

«Έπαιρνα τηλέφωνο τον πατέρα μου και δεν απαντούσε στις κλήσεις μου. Το σπίτι που έμενε με τη σύντροφό του ήταν κλειδωμένο με τα παράθυρα κλειστά και ταραγμένη απευθύνθηκα στην αστυνομία. Στη συνέχεια μαζί με τους αστυνομικούς, καλέσαμε κλειδαρά κι όταν ανοίξαμε την πόρτα του σπιτιού το Σάββατο το βράδυ βρήκαμε τη σύντροφο του πατέρα μου, νεκρή. Ταράχτηκα πάρα πολύ, τότε υποψιάστηκα ότι κάτι κακό έχει συμβεί και στον πατέρα μου. Ψάχναμε όλο το σπίτι αλλά ο πατέρας μου ήταν άφαντος ώσπου τον βρήκε η αστυνομία στο διπλανό σπίτι που νοίκιαζε ο Μπαγκλαντεσιανός, χτες το απόγευμα. Έχω συγκλονιστεί πάρα πολύ με την άγρια δολοφονία του πατέρα μου, αλλά και της συντρόφου του. Μέχρι χθες έψαχνα τον πατέρα μου και παρακαλούσα να βρεθεί ζωντανός και τώρα ψάχνουμε τον δολοφόνο του», ανέφερε στο protothema.gr η κόρη του Μαρία.

Η ίδια συνεχίζει: «Είχα πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα μου, πήγαινα τακτικά στο σπίτι που έμενε με τη σύντροφό του και μάλιστα, έβλεπα και τον Μπαγκλαντεσιανό που νοίκιαζε το διπλανό σπίτι της συγχωρεμένης, το σπίτι στο οποίο βρέθηκε το πτώμα του πατέρα μου. Δυστυχώς, η σύντροφος του πατέρα μου είχε κάποια χρήματα τα οποία τα είχε φυλαγμένα στο σπίτι, όπως έμαθα κι εγώ αργότερα κι αυτό προφανώς το έμαθε ο Μπαγκλαντεσιανός και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο έγκλημα. Μοιραζόντουσαν την ίδια αυλή με τον Μπαγκλαντεσιανό κι όταν ο πατέρας μου ή η σύντροφός του χρειαζόταν κάτι, τον καλούσαν για να τους βοηθήσει. Οπότε αυτός τους είχε γνωρίσει πολύ καλά και δεν ήταν λίγες οι φορές που έμπαινε μέσα στο σπίτι τους για να τους κάνει κάποιες δουλειές.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024