
Ερντογάν : Ένας ηγέτης σε όλο και μεγαλύτερη απομόνωση
Η στρατιωτικοποίηση της εξωτερικής πολιτικής του Ερντογάν έχει οδηγήσει την Τουρκία σε ρήξη με τις ευρωπαϊκές χώρες και έχει αναγκάσει ακόμα και τους έως πρόσφατα συμμάχους του να του γυρίσουν την πλάτη
Eίναι σαφές ότι ο άνθρωπος έχει χάσει την ψυχραιμία του. Η συμπεριφορά του δεν δείχνει κάποιον που αισθάνεται ότι τον εξαπάτησαν στην Κύπρο, αγωνίζεται να μη γίνει το Αιγαίο ελληνική λίμνη ή ανησυχεί για το ενδεχόμενο να ιδρυθεί ανεξάρτητο κουρδικό κράτος στα σύνορά του.
Αλλά έναν όλο και πιο απομονωμένο ηγέτη, που χάνει τον ένα σύμμαχο μετά τον άλλο και διεκδικεί ματαίως έναν ρόλο ως υπερασπιστή των απανταχού Μουσουλμάνων.
Σε προχθεσινή τηλεοπτική του ομιλία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατήγγειλε τον πρόεδρο Μακρόν για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους Μουσουλμάνους και του συνέστησε να υποβληθεί σε εξετάσεις για την ψυχική του υγεία. Χθες το επανέλαβε, υποστηρίζοντας ότι ο γάλλος πρόεδρος έχει έμμονη ιδέα μαζί του.
- Τράπεζα της Ελλάδος: «Βλέπει» καθοδικούς κινδύνους για την ελληνική οικονομία
- Eurovision 2026: Ποιά είναι η Delta Goodrem που απειλεί τον Akylas – Καρκίνος, Φιλιππούσης, «άγγελος Ολίβια»
- LIVE: Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson
- Καραγεωργοπούλου για Κωνσταντοπούλου: Είπε ότι έχω κλεμμένη έδρα, ο σύντροφός της πήρε έδρα ενώ δεν είχε δικαίωμα
- Ο Μερτς απορρίπτει το κοινό ευρωπαϊκό χρέος: Μέτωπο με Γαλλία, Ισπανία και Ελλάδα για τα ευρωομόλογα
- Σοβαρό τροχαίο με τροχόσπιτο στην Ιόνια Οδό – Απεγκλωβίστηκε τετραμελής οικογένεια Γάλλων – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο






