Η Μπράιτον κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, αλλά η Γουέστ Μπρομ σκόραρε στο 83ο λεπτό και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο «AMEX Stadium» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League.
Οι «γλάροι» σκόραραν στο 15ο λεπτό με τον Μοπέ, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οσφάιντ, ενώ ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά στο 24ο λεπτό, με τον Τζόνστον να διώχνει εντυπωσιακά.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 40ό λεπτό, ο Λάμπτεϊ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Λίβερμορ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.