Κοροναϊός : Μάσκες στα διαλείμματα για μαθητές σε κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές
Η υποχρεωτική χρήση της μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους ισχύει πλέον και στα σχολεία για τις πορτοκαλί και κόκκινες περιοχές, δηλαδή υψηλού και πολύ υψηλού επιπέδου ασφαλείας
Η υποχρεωτική χρήση της μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους ισχύει πλέον και στα σχολεία για τις πορτοκαλί και κόκκινες περιοχές, δηλαδή υψηλού και πολύ υψηλού επιπέδου ασφαλείας.
Σήμερα, πρώτη μέρα, είναι ημέρα προσαρμογής για τα παιδία, τα οποία άλλα φορούσαν μάσκες στο διάλειμμα και άλλα όχι.
Οδηγίες αναμένονται από το υπουργείο Παιδείας σχετικά με την χρήση μάσκας και πώς αυτή μπορεί να γίνεται κατά διαστήματα από τα παιδιά.
Το μάθημα της γυμναστικής θα είναι το μοναδικό στο οποίο δε θα χρησιμοποιείται η μάσκα, με τους μαθητές να προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα.
- Πανιώνιος – Προμηθέας 95-101: Οι Πατρινοί βύθισαν κι άλλο τους Κυανέρυθρους
- Από τον Μπάφετ στο Ντίμον: Ο Τοντ Κομπς και το πρότζεκτ των 10 δισ. δολαρίων
- Το Bitcoin αρχίζει να θυμίζει τη μανία της… τουλίπας
- LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
- Πώς μπορείτε να μειώσετε τη σπατάλη τροφίμων – Τι πρέπει να κάνετε
- ΟΦΗ – Πανσερραϊκός 3-0: Εύκολα, με τρία γκολ στο ημίχρονο οι Κρητικοί
